W środę o godzinie 22.00 zapraszamy na nasz turniej organizowany na platformie Everest Poker
Wpisowe to tylko 2$ + 0.2$, freezeout, a do puli dodajemy 100$ ! . Biorąc pod uwagę, że zagra ok 20 graczy, to turniej ma najlepszy ROI jaki znajdziecie w tej sieci.
Dodatkowo z wszystkich turniejów będzie zliczana klasyfikacja generalna, a najlepszych 8 graczy cyklu zagra w finale o tokeny warte 370$.
Nazwa turnieju to zawsze: "www.PokerKings.pl" - juz powinien być widoczny w lobby.
Rejestracja będzie chroniona hasłem które podamy na 12h przed rozpoczęciem turnieju.
W turnieju będzie mógł zagrać każdy użytkownik forum który:
A) Zarejestruje się z naszego bannera/linku i prześle screen z wpisaną premią Pkings300 lub Pokerkingsrace
LUB
B) Jest aktywny na forum i należy do grupy uprzywilejowanej ("Aktywni pokerzyści" lub Gracze").
Banner z którego rejestracja pozwala wpisać kod promocji: pkings300 i wziąć udział we wszystkich turniejach:
Osoby które nie widzą bannera mogą w zamian rejestrować się z TEGO LINKU
Proszę o dyskusję na temat turnieju i jego przebiegu w tym wątku
_________________ Trzeba się nauczyć ponosić porażki. Nie można stworzyć nic nowego, jeżeli nie potrafi się akceptować pomyłek.
Zauważyłeś błąd bądź potrzebujesz pomocy? Napisz tutaj
Flop 78T, ja z setem 777 allin, Peter sprawdza z QQ i na river Q Peter wyrzucił w tym rozdaniu też Radosta, który allinował się po mnie i pokazał AA.
Jak widać dobrze wykorzystał nasze żetony. Gratki
Wybaczcie Panowie, byłem bliski zrzucenia tych dam, ostatnio najczęściej odpadam właśnie z QQ no ale...
Szczęście wczoraj dopisywało i udało się spożykotwać Wasze żetony.
Jeszcze raz sorry dla tych, którym sprzedałem wczoraj badbeata.
Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum