W sumie to trochę bieda, bo "moja mama" ma konto na party pokerze zarejestrowane na mój domowy adres, i ja nie mam opcji zrobienia tam swojego, bo się pokryje miejsce zamieszkania, a jest 1konto na adres.
Ale chyba konto na wujka-chujka jednak odpuszczę .
_________________ Poker nie jest darowizną ani jednodniową lokatą. Poker to długoterminowa obligacja w banku własnych umiejętności.
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8497 Skąd: Saragossa
Wysłany: Pon Lut 06, 2012 15:00
10 lutego turniej ma byc w lobby i rejestracja ma byc od razu otwarta (i z automatu)
Da to nam duzo czasu by rozpatrywac ewentualne problemy gdy kogos "nie wylapie". Ja niestety nie mam w to zadnego wgladu, wiec wszystko bedzie musialo byc rozpatrywane przez Party.
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Bez sensu zakładać nowe konto bez sensu może coś dla starych graczy liga raz w tygodniu każdy piątek o.19.00 za 5,50$ 10 turów trzy płatne ,zróbmy zapisy i tylko zapisani mogą grać .A party poker niech od siebie coś dorzuci i jazda ,trzeba kuć żelazo póki gorace.
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8497 Skąd: Saragossa
Wysłany: Sro Lut 08, 2012 22:49
aras70, jesli zalozyles sobie kiedys konto w Party z naszego bannera - to oczywiscie bedziesz mogl zagrac.
A jesli nie zalozyles - to nie bardzo rozumiem dlaczego mielibysmy robic turnieje z pula dodana w ktorych moglbys brac udzial. Daj cos od siebie forum to dostaniesz cos od nas - tak to tutaj dziala.
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
w lobby jest nasz turek ale 19 lutego
i trzeba złożyć depozyt żeby grać
kurcze znowu mam problem z nettelerem. Czy to reguła że przelew do nich dociera w kilka dni ?
_________________ pozdrawiam Buba
___
POZYCJA, pozycja i jeszcze raz POZYCJA
Może coś trzeba wpisać w jakimś miejscu typu bonus czy refere code?
A jak nie to może właśnie tak niech administracja ustali z softem (PP i WPT), bo nie zawsze takie "banery czy linki" działają poprawnie.
Dajcie znać bo też bym się chciał zarejestrować, ale nie chcę założyć konta i okaże się że nie z forum, a rejestrować na żony/kochanki/mamy/babcie to trochę kiepsko
Klikając w baner wchodzi na stronę bez żadnych numerków w adresie a klikając w link tekstowy pod banerem są numerki jakieś, które właśnie może oznaczają numer naszego forum (kod referencyjny itp)? czy może nie?
Założyłem konto z banera, ale turnieju nie widzę w lobby jeszcze, jest tylko ten z WPT w dniu 19.02 i na dodatek mogę się zarejestrować z softu PP ale trochę nie uczciwie grać z 2 kont
Czyli jak ktoś ma dwa konta na WPT i PP to z dwóch może w tym turnieju, trochę chyba głupio?
Będzie ten 26.02 na PP czy to jest ten, a w tym temacie jest data pomylona?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum