Gra PokerStars #63552000433: Turniej nr 404791454, Turniej darmowy Hold'em No Limit - Poziom XI (400/800) - 19/06/2011 21:53:49 CET [19/06/2011 15:53:49 ET]
Stół '404791454 2' 9-max Miejsce nr 7 to rozdający
Miejsce 3: krowencja (15598 żetonów)
Miejsce 7: toadie3k (21902 żetonów)
krowencja: wpłaca ante 75
toadie3k: wpłaca ante 75
toadie3k: wpłaca małą ciemną 400
krowencja: wpłaca dużą ciemną 800
*** KARTY WŁASNE ***
Gracz toadie3k otrzymał
toadie3k: sprawdza 400
krowencja: przebija 14723 do 15523 i wchodzi all-in
toadie3k: sprawdza 14723
*** FLOP ***
krowencja napisał, "gg brawo"
krowencja napisał, ";)"
*** TURN ***
toadie3k napisał, "oj"
*** RIVER ***
*** POKAZANIE KART ***
krowencja: pokazuje (parę Dziesiątki)
toadie3k: pokazuje (dwie pary, Asy oraz Dziesiątki)
toadie3k napisał, "ufff"
toadie3k wygrał 31196 z puli
krowencja ukończył turniej na 2gi miejscu i otrzymał $151.50.
toadie3k wygrał turniej i otrzymał $227.25 - gratulujemy!
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8497 Skąd: Saragossa
Wysłany: Pon Cze 20, 2011 12:39
toadie3k, nie bałeś się to callowac .
Dobrze ze turniej sie odbyl, dobrze ze choc czesc z was na tej akcji skorzystala.
I tyle rzeczy dobrych. Jak przedstawiciel PokerStars wroci z urlopu wyjasnie co sie stalo i jaki ma pomysl na rekompensate dla tych co mieli zagrac a nie zagrali.
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
akurat co do finałowego stolika to po prostu wyszło moje słabe hu. miałem przewagę ale nie potrafiłem tego wykorzystać potem się już broniłem a toadie3k trafił i wygrał proste, był lepszy : )
tez chcialbym wiedziec jak sie sprawy maja:) Nie chcialbym tez przeoczyc info, bo coraz rzadziej zagladam juz do tego watku, bedzie info na mail jesli cos bedzie juz wiadomo?
szu nie musisz szukac tego watku, po wejsciu na forum w nieprzeczytanych postach bedziesz mial od razu linka tutaj, jeśli będzie jakaś informacja. Takze zawsze po wejsciu patrzy się w posty nieprzeczytane i już
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum