Pre Flop: ($0.75) Hero is MP with K :diamond: K :club:
UTG raises to $1.50, Hero raises to $4.50, 1 fold, BTN raises to $10, SB raises to $46.68, 4 folds
Any comments?
Ostatnio zmieniony przez koczwi Nie Lis 20, 2011 17:40, w całości zmieniany 1 raz
Dla mnie dobry ruch, ja z QQ KK AA stawiam się zawsze w AI ( no może prawie zawsze )
przed flopem. Jest to cash game więc tym bardziej AI, co innego gdyby to był bubble czy coś takiego. Nawet harrington pisał o AI pre z QQ KK AA.
Dla mnie dobry ruch !
_________________ Gramy o wysokie pule. na małe stawki. i dla szansy, by powiedzieć "mam lepsze karty"...
Gdybyś podał dokładniejsze staty (3bet, 4bet, squeeze, liczba rąk) i opisał dynamikę to można by coś napisać, a tak to guessing game. Ale ja jestem w stanie zrzucić tu KK bez większego bólu.
Sory coś źle zrozumiałem opis nie wiem czemu.
Chodzi mi o to, że Ty trzymając KK masz nad sobą tylko AA tak więc dla mnie to jest na prawdę prosty all in, jeśli to się działo przed flopem.
_________________ Gramy o wysokie pule. na małe stawki. i dla szansy, by powiedzieć "mam lepsze karty"...
No tak, ale to nie jest sytuacja, gdzie 3better po 4becie gra 5bet. Tu jest cold 5bet, który został zrobiony po cold 4becie i on NIGDY nie będzie blefem. Pytanie z jaką ręką on wrzuca w tym spocie stacka? Moim zdaniem u rega będzie to KK+ natomiast jeśli ten SB jest jakimś happy randomem to call jest izi.
Ja nie lubię zrzucać KK preflop, praktycznie nigdy tego nie robię, ale tutaj bym się długo zastanawiał nad callem, jeśli tego 5beta gra reg.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum