Zaproszone osoby: 2
Wiek: 25 Dołączył: 29 Sie 2007 Posty: 510 Skąd: from heaven :)
Wysłany: Pon Wrz 29, 2008 22:22
wreszcie sie udało wywalczyć walizkę, dziś dopiero 13 miejsce, ale jako jedyny na 12 rozegranych turnieji 11 razy byłem na FT gratulacje również dla Spiegola który deptał mi po piętach ale udało mu się być 10 razy, Panowie a jak długo się czeka za walizką?
_________________ "Najważniejsze to wchodzić w wygrane ręce"
+ jak w każdej grze i w pokerze potrzebne jest szczęście...
Poziom: 20 HP
2%
17/893
MP
100%
426/426
EXP
84%
44/52
Oskarek [Usunięty]
Wysłany: Pon Wrz 29, 2008 22:34
Gdy bylo 11 osob bylem 2 z 16k moje AK vs zegnajacego sie Seboli 99 poleglo i zostalo 8-9k potem FT i od razu all in kogos tam mialem A2 a ze wiedzialem ze nie ugram to call pokazal 1010 na river doszla tylko 2 ale to za malo i bb :/ 10 miejsce ;/
na poczatku turnieju niezle szla mi karta, chcialem sie skoncentrowac na LAPie i z 1 lepsza karta czytaj Q10 wszedlem all in po chwili patrze a na moim koncie widnieje 4k zdziwilem sie troche no ale nic, dosc ladne karty przychodzily tylko co z tego... skoro caly czas mnie wywalalo bo dostawca internetu co chwile zabieral mi siec to na 5 to na 10 minut potrafilem dolaczyc do stolika powiedziec "wrocilem" i znow to samo ;/ na szczescie stack jaki zbudowalem pozwolil mi sie utrzymac, na ft juz sie uspokoilo i moglem spokojnie kontrolowac gre kluczowym momentem bylo wyrzucenie adicegly a potem Gallanonima w zasadzie w bardzo podobnej sytuacji niestety w HU troche poszalałem majac 85 k przeciwnik 25 chyba roztrwonilem te przewage no i taki byl moj koniec w moim blogu opiszę te zagrania i prosze o komentarz czy tez ta kbyście zagrali
No no - wyrzuciłeś mnie tak brzydko - a po flopie miałem top pair Najpierw turn dał Ci top pair a później river jeszcze flusha - normalnie skandal
Dzięki wszytskim za grę - też mnie wyrzucało dużo razy ale to raczej nie przez dostawcę neta a soft unibetu mi się wieszał - no ale jakoś dałem radę ugrać 10Euro, a w pojedynku z moje 99 z AK Oskarka już sięnaprawde zbierałem do spania - bo jego all ina preflop oceniłem na jakiś wysoki top pair - no a tu tak niespodzianka
W sumie to rozdanie zachęciło mnie do dalszej gry i uwierzyłem że mogę dziś coś ugrać - i to bez żadnego rebuy'a
Gratulacje dla zwycięzcy
_________________ CZŁOWIEK KTÓRY NIE ZMIERZA DO JAKIEGOŚ CELU, NIE OSIĄGNIE ŻADNEGO - A.France
Hejka! Jest dziś turniej na unibecie? Widziałem go w zakładce special, ale na forum widzę nie ma odnośnie tego informacji...Może się komuś zapomniało i piszę tak w ramach przypomnienia, by czasami turniej się nie odbył tylko dlatego, że hasło nie było podane ;D
_________________ Nie jestem pro zawodnikiem, ale niekoniecznie gorszym od Ciebie. Szanuj moje opinie, bo mam prawo mieć własne zdanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum