We wtorek zapraszamy na nasz piąty turniej na platformie Ladbrokes.
Nazwa turnieju: Pokerkings.pl
Wpisowe: 3.3 euro
Pula: 100 eur dodane
godzina: 21.00
NL Holdem, 1500 żetonów, 12 min blinds
Oprócz puli, każdy z graczy zdobywa punkty do klasyfikacji generalniej. 8 najlepszych graczy po 8 turniejach, zagra w 8 osobowym finale w którym na zwycięzce czeka Laptopa Sony Vaio EB1
Osoby zapisane w Landbrokes z naszego bannera, lub mające ponad 100 postów (Elitarni+) otrzymują podwójną ilość punktów do klasyfikacji generalnej. Osoby z bannera mogą brać również udział w wyścigu w którym w maju zostanie rozdane 400 eur! http://www.pokerkings.pl/-vt16085.htm#222839
Członkowie grupy Gracze, należący do grupy Landbrokes
- otrzymują potrójną ilość punktów do klasyfikacji generalnej. Więcej o grupie gracze i o tym jak się do niej zgłosić przeczytasz tutaj: http://www.pokerkings.pl/gracze-vt11512.htm
Banner promocyjny - rejestracja z niego w Ladbrokes pozwala wziąć udział w wyścigu i pozwala otrzymać podwójną liczbę punktów do klasyfikacji generalnej:
No to sobie kurwa pograłem... całe jedno rozdanie odpadam patrzcie jak
Cytat:
** Hand # 3369452250 starting - 2010-06-08 21:03:08
** Liga PokerKings.pl[3476383]:Table 2 [Wiele stołów Hold'em] (20|40 NL - MTT) Real Money
kalafior sitting in seat 1 with 2000.00[Dealer]
_Sliwa86_ sitting in seat 2 with 2000.00
cyzio1981PK sitting in seat 3 with 2000.00
Rotter007 sitting in seat 4 with 2000.00
tommko1977 sitting in seat 5 with 2000.00
tomek0 sitting in seat 6 with 2000.00
tomeesqg sitting in seat 7 with 2000.00
_Sliwa86_ posted the small blind - 10.00
cyzio1981PK posted the big blind - 20.00
** Dealing the flop: 3s, Jc, 9d
_Sliwa86_ bet - 40.00
cyzio1981PK raised to 80.00
_Sliwa86_ raised to 140.00
cyzio1981PK called - 140.00
** Dealing the turn: 6d
_Sliwa86_ bet - 240.00
cyzio1981PK went all-in - 1840.00
_Sliwa86_ > no i musze call, set?...
_Sliwa86_ went all-in - 1600.00
cyzio1981PK shows: Qc, Qs
** Dealing the river: 3c
cyzio1981PK wins 4000.00 from the main pot
I po turnieju, by to jasny ...
cyzio1981PK przyfarciles z tymi QQ, no ale trudno - poker...
Ostatnio zmieniony przez Sliwa Wto Cze 08, 2010 20:49, w całości zmieniany 1 raz
gratulacje dla zwyciezcy - ja dzis drugie miejsce i HU przegrany z Wielebnym - swoja droga nie moglem tego pojedynku wygrac, bo tak jak w HU nie czuje sie zle, tak dzisiaj gralem jakbym wczoraj poznal zasady gry chyba mnie sparalizowala ta swiadomosc o mega blindach i po stracie polowy stacka zamurowalo mnie i stracilem calkowicie panowie nad gra.
ale to byloby zreszta nieuczciwe gdybym ten turniej wygral - nieuczciwe dlatego, ze mnie tam prawie nie bylo gdy zostalo nas siedmiu to sie skapnalem OH MY GOD, TO MY JUZ FINAL TABLE GRAMY ? hahaha takze tego
wklejam wyniki, ale juz nawet nie przerabiam i nie edytuje screena - wrzucam bezposrednio z lobby - trzeba spadac do nauki ( I <3 sesja )
dzieki za gre wszystkim !
Rozdanie 2.jpg
Plik ściągnięto 26 raz(y) 170,8 KB
Rozdanie 1.jpg
Plik ściągnięto 28 raz(y) 210,11 KB
_________________ If you can't spot the sucker in your first halfhour at the table, then you are the sucker.
I can dodge bullets, baby!
Właśnie montowałem post by wrzucić wyniki, no ale za wolny jeszcze w tym jestem
Dzisiaj był mój dzień i na szczęście to wykorzystałem. Dzięki wszystkim za grę a szczególne podziękowania dla martini. Przyznam, że też byłem zdziwiony(pozytywnie ) jak rozgrywasz hu. Coś chyba nie za bardzo się na nim skupiłeś.
Dobrze sie grało ale rozluźnienie przy drugim stacku i sporej przewadze nad resztą. Gratki dla Wielebnego, ważne ze troche pkt do generalnej wpadło. martini, dorwę Cię, dorwę za te AA, heheh. NAprawde miło się grało
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum