Rejestracja do turniejów jest otwarta na 72h przed jego początkiem. Nowi użytkownicy mogą rejestrować się w Chili Poker najpóźniej na 24h przed startem turnieju. W razie problemów - proszę pisać na adres: izabela.omonkowska (malpa) chilipoker.com. W dniu turnieju, żadne reklamacje nie będą już rozpatrywane !!!
Z 8 turniejów zostanie zliczona klasyfikacja generalna. Top6 zagra w finale o 1200$. Szczegóły tutaj:
kierwa co to ma byc ?? tak jak oskarek gram biore rb i nagle koniec wyrzuca mnie ze stolu.... przeciez to jest jakis idiotyz !! Jakbym wiedzial ze tak jest bym sobie spokojnie gral pozniej.... Eh no i po ptokach w klasyfikacji....
Ja dokładnie to samo! ale się wqrwiłem, no masakra, przynajmniej by była jakaś wiadomośc maks 10 rebuy... a nie walisz allin będąc przekonany ze weźmiesz rebuy a tu lipa.
Nie no kur*a! Spóźniam się na turniej 40 minut, chcę się nabudować i wykorzystać rebuy'e które na pewno są bo zależy mi na klasyfikacji! A nie mogłem wziąć nawet jednego rebuy'a!!! Przegrywam coina i odpadam, nie mam nawet możliwości wzięcia 1 rebuy'a! A turniej trwa 45 minut dopiero czyli jeszcze faza rebuy! To jakaś kpina kur*a jest! :/ Zdenerwowałem się strasznie!
strasznie się zdziwiłem widząc jak odpadacie
sprawdzam info - no limit rebuy
sprawdzam nicki - niemożliwe żebyście nie mieli $na rebuya
sprawdzam allina i jak wy jestem w czarnej d...
tylko szkoda że przez takie coś zrobi się lipa z generalką co po niektórym...
bo na pewno jedni przez to by mieli kilka pkt więcej. Poszczęściło się tym co mieli farta i się nabudowali
ja to już dawno straciłem wiarę w tę ligę, wszystko jest nie tak jak powinno... ale w dalszym ciągu mam nadzieję na finał, bo jak nie to dopiero będzie smutek i żal i nie wiem co jeszcze! to chyba będzie 3 turniej z cyklu , w którym pojawiają się niedogodności jakieś :/
poszczescilo sie tym ktorzy zazwyczaj graja bez rebuy i addon bo paru takich jest a wiec generalnie jest maksymalne wkierwienie we mnie.... oby takie sytuacje sie juz nie wydazyly.... Szkoda bo moglem na sitt oucie zostac i byc wyzej od wszystkich rebuyowcow :P:P
Ja sobie grałem eksperymentalnie,aż tu nagle po kolejnej wtopie z lepszą ręką napis rebuy się rozmazał i mnie wywaliło znaczy zakończyło turniej a chciałem jeszcze rebki robić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum