Wysłany: Pon Lut 22, 2010 13:06 5 runda mistrzostw
Już we środę piąty turniej nowego cyklu.
Nazwa turnieju "Mistrzostwa Chilipoker", na dniach turniej będzie dostępny w lobby (zakładka Tournaments/Special)
Rejestracja rozpocznie się 48h przed rozpoczęciem
Freeroll, 100$ added.
Z wszystkich turniejów (8) zostanie zliczona klasyfikacja generalna. Najlepszy gracz klasyfikacji otrzyma 100$, a top4 zagra w wielkim finale gdzie na zwycięzcę czeka laptop!
znowu nie mogę się zarejestrować - ostatnio support obiecywał ze mnie dopisze i nic - proszę o interwencję w tej sprawie
alias: kosira
ja mam to samo rozegrałem nawet kilkanaście rozdań za te wirtualne pieniądze i nadal nic. a rejestrowałem się z banera. daje sobie spokój z tym pokeromem.
Pomógł: 1 raz Wiek: 24 Dołączył: 03 Maj 2009 Posty: 276 Skąd: Katowice
Wysłany: Wto Lut 23, 2010 22:08
Eh. Najgorsze, że support w ogóle nie pomaga. Dziś mi obiecano, że dopiszą mnie do listy i o 18:00 będę mógł się zarejestrować. Niestety dalej jest to niemożliwe.
Jutro mam mało czasu i boję się, że nie zdążę zagrać.
Mi dzis napisali ze zaktualizuja liste kolo 18. Wiec trzeba czekac...
Swoja droga nie rozumiem czemu co turniej sa problemy z ta lista i czesc graczy moze rejestrowac sie bez problemu, a czesc musi klepac maile do supportu. Miejmy nadzieje ze kolejne ligi beda zorganizowane ciut lepiej
chill out. u mnie to zajęło jakieś 30 sekund - odpaliłem czata, ponownie przywitała mnie Pani Oriana, napisałem tylko, że to samo co w zeszłym tygodniu, a ona - 'OK' - i koniec także nie widzę żadnego problemu
chill out. u mnie to zajęło jakieś 30 sekund - odpaliłem czata, ponownie przywitała mnie Pani Oriana, napisałem tylko, że to samo co w zeszłym tygodniu, a ona - 'OK' - i koniec także nie widzę żadnego problemu
tylko że pewnie czat po angielsku . a to już problem przynajmniej w moim przypadku. a jakby robili wszystko porządnie to nie było by takich problemów. jeszcze na żadnym pokeromie nie miałem takich problemów jak na tym.
Wysłany: Sro Lut 24, 2010 16:24 Problem z rejestracja do Mistrzostw Chilipoker 4
Prosimy graczy, którzy maja problemy z rejestracją o bezposredni kontakt z supportem na [email protected] i podanie nicków pokerowych. Ostatnie uaktualnienie listy dziś około godziny 18, wiec prosimy o nadsyłanie emaili do godziny 18.
Pozdrawiamy serdecznie
Załoga Chilipoker
Pomógł: 1 raz Wiek: 24 Dołączył: 03 Maj 2009 Posty: 276 Skąd: Katowice
Wysłany: Czw Lut 25, 2010 00:36
Przepisuję do excela.
Nicki większości mam już wpisane z poprzednich gier (dochodza średnio dwa, trzy nowe). Potem porządkuję alfabetycznie i jak odpadnę (a dziś było to szybko), to następnie po każdym kto odpada wpisuję mu w rubrykę danego turnieju liczbę punktów. Resztę sumuję Excel, a ja tylko na sam koniec porządkuję punktowo, a nie alfabetycznie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum