Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Sro Maj 27, 2009 13:23 5 runda maja
Jak co niedziele, o godzinie 21:00 rozpocznie się nasz turniej w CD POker tylko dla naszych użytkowników.. Warunkiem uczestnictwa jest rejestracja z naszych bannerów więc możecie być pewni, iż nikt obcy się przy stole nie znajdzie !
Nazwa turnieju - PokerkingsPL
Do wygrania - 200$!
Dodatkowo jest zliczana klasyfikacja generalna - najlepszy gracz miesiąca otrzyma koszulkę. Najlepszy gracz roku - walizkę pokerową
Banner promocyjny - rejestracja z niego w CD poker oraz wpisanie kodu promocji: typuj , pozwala wziąć udział we wszystkich turniejach w pucharze:
Rejestracja do turnieju już jest otwarta, proszę o dyskusję na temat turnieju w tym wątku.
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
równiez się zajerestrowałem z baneru i wpisałem"typuj" Mój nick: belzebiusz ta promocja 60$ za rejestracje jest aktualna?
Witaj, zawsze jak pytasz przeczytaj temat - chwilowo promocja jest zamrożona i temat zamknięty. Dlatego w tym temacie potwierdzam otrzymanie kasy z promocji - przystępuję do realizacji krok po kroku.
równiez się zajerestrowałem z baneru i wpisałem"typuj" Mój nick: belzebiusz ta promocja 60$ za rejestracje jest aktualna?
Witaj, zawsze jak pytasz przeczytaj temat - chwilowo promocja jest zamrożona i temat zamknięty. Dlatego w tym temacie potwierdzam otrzymanie kasy z promocji - przystępuję do realizacji krok po kroku.
Ja o tym dobrze wiem, dlatego pytam czy jest aktualna. . bo być może coś już drgneło w tej sprawie
Zarejestrowałem się w zeszłym tygodniu, ale do tej pory nie otrzymałem 40$ (prawdopodobnie przez zawieszenie promocji) ani żadnego innego potwierdzenia
Zarejestrowałem się w zeszłym tygodniu, ale do tej pory nie otrzymałem 40$ (prawdopodobnie przez zawieszenie promocji) ani żadnego innego potwierdzenia
Kurde szkoda , że nie chce się wam chociaż pobieżnie przeczytać warunków promocji. Czy dostałeś potwierdzenie? - nie więc wiesz iż promocja nadal zamrożona.
Czytanie to przyjemność którą trzeba sobie dozować.
Jakbyś przeczytał mojego wcześniejszego posta, oraz tego na który odpowiadasz wystarczająco uważnie, nie ośmieszałbyś się tym tekstem. Sakrazm z twojej strony zupełnie niepotrzebny. Wrzuć na luzz ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum