Zapytanie wysłałem wczoraj . Więc nie mów mi, że zrobiłem coś za późno . Glory mi mówił, że są problemy z weryfikacją, ale później już nie dostałem odpowiedzi na PW. Dziękuję, reszty nie trzeba.
I po turnieju. Panowie kicza i tomziolo przypomnieli mi, ze to freeroll oraz dlaczego wlasnie coraz mniej lubie grac takie bagno.
AA i calle . Z czym ? All ina preflop tez byscie sprawdzili ?
A myslalem, ze forumowe turki na haslo są jednak na troszke wyzszym poziomie
_________________ If you can't spot the sucker in your first halfhour at the table, then you are the sucker.
I can dodge bullets, baby!
Pomógł: 7 razy Wiek: 35 Dołączył: 21 Sie 2008 Posty: 490 Skąd: Italia
Wysłany: Pon Gru 29, 2008 21:23
martini zlosc przez Ciebie przemawia przeparaszam ze Twoje AA przegralo z QT(full doszedl) i przez moje zenujace zagranie odpadles naprzwde Cie przepraszam
martini zlosc przez Ciebie przemawia przeparaszam ze Twoje AA przegralo z QT(full doszedl) i przez moje zenujace zagranie odpadles naprzwde Cie przepraszam
Ja sie tak po prostu zastanawiam, czy all ina preflop z Q10 tez bys sprawdzil Nic osobistego, po prostu jestem zdziwiony tym, co zobaczylem
_________________ If you can't spot the sucker in your first halfhour at the table, then you are the sucker.
I can dodge bullets, baby!
ja tam pierwszy odpadlem ... z radostem ( no nie do konca z nim ) trafil flopa chociaz ja mialem chyba lepsza sytuacje wejsciowa ale to tylko turek :p 190 zostalo a akurat dobrze mi szlo w innym ciekawym turku ... AJo na rece odpalam all inn i sie zegnam :p a ten turek jedna z wielu rzeczy chociaz naszym turkom towarzyszy zawsze mila atmosfer ale trudno ... jutro na i4 sie nie dam tak latwo
edit: no i osiagnalem sukcses w tym drugim turku a wiec dzieki radost ze umozliwiles mi wejsie z AJoff bez zalu i odpadniecie jesli jeszcze jutro cos wygram to masz u mnie piwo :p
Ostatnio zmieniony przez mx Pon Gru 29, 2008 22:12, w całości zmieniany 3 razy
Ja sie tak po prostu zastanawiam, czy all ina preflop z Q10 tez bys sprawdzil Nic osobistego, po prostu jestem zdziwiony tym, co zobaczylem
A jak gra wyglądała preflop ?
_________________ Call, and it will be all over ...
ja dziekuje PAnom za mozliwosc gry w turku, pozdrawiam:
jednak ta wygrana to spory skok w stosunku do 13:)
a teraz walcze o Magdalenke, 1 na 3 jestem trzymcie kciuczki za mnie
A ja dzisiaj calkowicie na luzaku Odpadlem na.... chyba 18 miejscu i byl to moj pierwszy turniej na unibecie od chyba 1,5 miesiaca Gratuluje wszystkim tym, co bylo na FT, a w szczegolnosci zwyciezcy
Bardzo ciekawa sprawa jakim cudem mogliście otrzymać meila później niż reszta jak meile nie są wysyłane pojedynczo a jako masowa korespondencja. Wina nie leży po mojej stronie bo jak widzisz reszta otrzymała meile więc zanim następnym razem napiszesz to co napisałeś powyżej to się zastanów...
_________________ Trzeba się nauczyć ponosić porażki. Nie można stworzyć nic nowego, jeżeli nie potrafi się akceptować pomyłek.
Zauważyłeś błąd bądź potrzebujesz pomocy? Napisz tutaj
ja dostalem maila przed turkiem ... pocztem ma na @gmail ... i nigdy nie mam problemow z mailami .... natomiast mam drugie konto na o2.pl ii tam prawi nigdy nie dochadza maile z weryfikacji konta czy jakies inne ... wiec wina na pewno nie lezy po stronie Grzecha .... po prostu to wina waszej skrzynki i zapwne filtrow odpowiedzialnych za selekcje poczty .... radze zmienic poczte :p
oh chybacz jak glory wysyłał mi ostatnio hasło to było dobrze a jak napisalem wczesniej mogles mi wyslac haslo na pw no ale sie tym nie zainteresowales wiec nie mow mi zebym sie zastanawial nad tym co pisze ....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum