W Czwartek o godzinie 20:00 kolejny turniej na platformie Paradise Poker
Nazwa turnieju "Pokerkings", już powinien być w lobby, w zakładce "Prywatne".
Rejestracja zacznie sie na 2h przed rozpoczęciem.
Dostęp do turnieju jest zamknięty na hasło, które zostanie wysłane mailem i pojaw się na 30 min przed startem turnieju w dziale z hasłami. Udział - osoby które zapisały się w Paradise Poker z naszego bannera lub mają na forum 100+ postów (Elitarni+).
Chcesz sprawdzić czy jesteś z bannera? Wyslij swój numer ID z Sportingbet (widoczny po zalogowaniu na stronei sportingbet, nie mylic z pokerowym pin z softu!) tutaj: http://www.pokerkings.pl/...m?mode=post&u=2
Wpisowe: 0 - freeroll. Dozwolone nielimotiwane rebuy przez pierwszą godzinę za 1 eur.
Pula: 50 eur + pula z rebuy
Dodatkowo najlepszy gracz z 8 turniejów otrzyma 100 eur
Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 16 Mar 2011 Posty: 268 Skąd: Leszno
Wysłany: Pią Lip 01, 2011 13:19
Ja ostatnio widzę coraz więcej nowych nicków, nie przeszkadza mi to, wręcz przeciwnie, forum się rozwija i codziennie pewnie przybywa kilku nowych graczy
Moje pierwsze cashowe miejsce w turnieju forumowym
Uczciwie trzeba jednak dodać, że miałem dużego farta i turniej powinienem skończyć we wczesnej fazie, kiedy to moje TT pokonało JJ (all-in preflop). Po tym rozdaniu sie potroiłem i grało mi się już dużo łatwiej. Potem był jeszcze gdy zbliżał sie FT szczęśliwy coinflip ze Szfiecem (moje AQ vs jego TT, spada T na flopie, ale na riverze skompletowałem strita). Generalnie grałem dużo agresywniej niż zazwyczaj, szczęście sprzyjalo i 7,5 euro wpadło
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum