Wysłany: Pon Mar 14, 2011 12:44 5 runda cyklu zimowego (satelita) 44$ freeroll
W niedzielę zapraszamy na satelitę piątej rundy cyklu zimowego Mistrzostwa Pokerkings, gdzie łącznie sponsorowane jest 7000 pln
Nazwa turnieju: Freeroll PokerKingsPL (zakładka Tournaments/Special)
Godzina: 21:00
freeroll 44$
Nagrody:
Udział - 1 punkt do klasyfikacji generalnej
2 miejsce - 22$ ticket do turnieju Król Zimy PokerKingsPL ($22 buy in + 200$ added) + 10 punktów
1 miejsce -22$ ticket do turnieju Król Zimy PokerKingsPL ($22 buy in + 200$ added) + 10 punktów
Więcej o klasyfikacji generalnej w której do wygrania pamiątkowy Puchar, tytuł KRÓLA ZIMY, udział w finale 800$ i udział w czteroosobowym turnieju MASTERS o tytuł Króla 2011 przeczytasz tutaj:
By wziąć udział we freerolllu gracz musi w ciągu poprzedzającego tygodnia ugrać na Chili minimum 10 FPP. Terminem ostatecznym zbieranie punktów jest zawsza piątek godzina 17:00. Dostęp do turnieju jest zamknięty na listę. Automat wpuści tylko osoby rejestrujące się z naszego bannera..
Banner promocyjny - rejestracja z niego w ChiliPoker pozwala dożywotnio brać udział w naszych turniejach:
Rejestracja do turniejów jest otwarta na 72h przed jego początkiem. W razie problemów - proszę pisać na adres: izabela.omonkowska (malpa) chilipoker.com. W weekend, żadne reklamacje nie będą już rozpatrywane !!!
Proszę o dyskusje i komentarze w trakcie trwania turnieju właśnie w tym wątku.
Życzymy powodzenia i do zobaczenia przy stole!
_________________ Trzeba się nauczyć ponosić porażki. Nie można stworzyć nic nowego, jeżeli nie potrafi się akceptować pomyłek.
Zauważyłeś błąd bądź potrzebujesz pomocy? Napisz tutaj
kurdę,myślałem że dzisiaj zagram a z 1000 pkt które wyrobiłem zostało mi zero i nie mogę się zarejestrować.gdzieś wyczytałem że za tickety dla nowych depozytorów nie znikają pkt a mi wszystkie znikły niestety,nie wiem dla czego.No cóż,znowu nie zagram.
Rozumiem no cóż trzeba zebrać pkt i spróbować za 2 tyg
ale czegoś tu jeszcze nie rozumiem..dostałem 2 tokeny do których trzeba było uzbierać 100 fpp a wzięło mi 1000 pkt prawie.dziwne jak bym miał z 3tys fpp to też by je wzięło ?
Pomógł: 3 razy Dołączył: 09 Kwi 2009 Posty: 909 Skąd: Tokio (Japonia)
Wysłany: Nie Mar 20, 2011 20:58
Sloma - wiem że to deprymujące - ale pewnie musisz się jeszcze uzbroić w trochę cierpliwości (i tak dobrze reagujesz - pamiętam moje początki - jak się wkurzałem i dawałem temu upust na forum że to wszystko tak wolno idzie, że ktoś nie sprawdził, że ktoś był chory, że ktoś nie mógł..) - a potem będzie się wszystko ładnie kręciło i nie będziesz miał problemów z rejestracją, graniem,.. To takie słowo pociechy ode mnie cobyś dalej szedł do przodu w naszym forum..
Zaproszone osoby: 22 Pomógł: 19 razy Wiek: 24 Dołączył: 10 Mar 2009 Posty: 2015 Skąd: Sulechów 52'04'19
Wysłany: Nie Mar 20, 2011 21:02
polak13 napisał/a:
kurdę,myślałem że dzisiaj zagram a z 1000 pkt które wyrobiłem zostało mi zero i nie mogę się zarejestrować.gdzieś wyczytałem że za tickety dla nowych depozytorów nie znikają pkt a mi wszystkie znikły niestety,nie wiem dla czego.No cóż,znowu nie zagram.
Jutro będziesz mieć zwrot pkt bo mają jakiś błąd co do tego czy możesz zagrać czy nie widocznie nie jesteś z bannera bo to niema różnicy czy zabrało czy nie bo w roomie wiedzą czy wwyrobiłeś czy nie.
_________________ Flote Pozdrawiamy!!
O Falubazie klubie ty nasz!! <3
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum