Więcej o klasyfikacji generalnej w której do wygrania pamiątkowy Puchar, tytuł KRÓLA WIOSNY, udział w finale 800$ i udział w czteroosobowym turnieju MASTERS o tytuł Króla 2011 przeczytasz tutaj:
Rejestracja do turniejów jest otwarta na 72h przed jego początkiem. W razie problemów - proszę pisać na adres: izabela.omonkowska (malpa) chilipoker.com. W weekend, żadne reklamacje nie będą już rozpatrywane !!!
Proszę o dyskusje i komentarze w trakcie trwania turnieju właśnie w tym wątku.
Życzymy powodzenia i do zobaczenia przy stole!
_________________ Trzeba się nauczyć ponosić porażki. Nie można stworzyć nic nowego, jeżeli nie potrafi się akceptować pomyłek.
Zauważyłeś błąd bądź potrzebujesz pomocy? Napisz tutaj
Zaproszone osoby: 27
Wysłany: Pon Lip 04, 2011 11:01
i w d... z takim graniem... to jest właściwie wszystko co można powiedzieć o naszej społeczności... tyle lat istnienia i nadal ciężko znaleźć kilkunastu chętnych na jedną z ciekawszych lig jakie są obecnie dostępne... smutne...
_________________ "Cienkiego gracza trudno oszukać, tymczasem prawie każdy dobry gracz da się czasem nabrać na blef"
i w d... z takim graniem... to jest właściwie wszystko co można powiedzieć o naszej społeczności... tyle lat istnienia i nadal ciężko znaleźć kilkunastu chętnych na jedną z ciekawszych lig jakie są obecnie dostępne... smutne...
+1
Wystarczy, że w jakąś niedziele wypadnie święto Ziemi albo czegoś tam i już nie można 15 osób uzbierać.
_________________ "Bywają okazje, gdy zwyczajnie nie można się nie napić." - A. Sapkowski.
Niestety w tą niedzielę nie mogłem zagrać chociaż miałem ochotę, no ale były ważniejsze sprawy. Tak myślałem że znowu będzie problem z graczami, m.in. zabraknie tych co wyjechali na Hesopa. Cały cykl jest jednym z ciekawszych także miejmy nadzieje że już więcej sie to nie powtórzy...
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8497 Skąd: Saragossa
Wysłany: Pon Lip 04, 2011 11:25
Dlatego wiecej takiej ligi nie zrobimy. Bez sensu stracilismy tu juz 400$.
Cykl Mistrzostw bedzie kontynuowany, ale bez pul dodanych i bez minimow. Jedynie jeszcze ostatnia runde na chili zagramy po staremu (o ile Chili nam tego nie wymowi).
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
i w d... z takim graniem... to jest właściwie wszystko co można powiedzieć o naszej społeczności
nic dodać nic ująć
bo myslę ze w tym przypadku nie chodzi o dwadzieścia dwa dolary
dziesieć czy pięć
chodzi a ambicję
kto miał ambicję do ciągłego rozwijania swoich umiejetności pooooszedł
kto chce na forum sobie pogadać - dalej gada
a kto raz na tydzień chce sie zabawic w pokera w gronie forumowych znajomych
musi sie łudzić ze uzbiera sie minimum
tak wiec łudzmy się dalej
a ławiej nie bedzie bo wakacje swoje prawa mają
ps. w przyszłym tygodniu wyjezdzam na wczasy tak wiec od liczby gotowych do gry proszę odjąc jeden - ciekaw jestem czy to cos zmieni...
Zaproszone osoby: 22 Pomógł: 19 razy Wiek: 24 Dołączył: 10 Mar 2009 Posty: 2015 Skąd: Sulechów 52'04'19
Wysłany: Wto Lip 05, 2011 13:37
skoro się nie odbył to czy mój bilet przechodzi na następny?? czy przepadł??
bo tak czy inaczej 17 lipca mamy mecz z Tarnowem i mnie zaś nie będzie.
10 jak coś zagram o bilet to jak coś jak znowu wygram to jestem zapisany z automatu.
_________________ Flote Pozdrawiamy!!
O Falubazie klubie ty nasz!! <3
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum