Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8497 Skąd: Saragossa
Wysłany: Wto Mar 24, 2009 17:53 5/8 Liga Pokerkings
W Niedzielę 05.04 o godzinie 21:00 piąty turniej na platformie Paradise Poker
Nazwa turnieju "Liga Pokerkings", już powinien być w lobby, w zakładce "Prywatne".
Rejestracja zacznie sie na 2h przed rozpoczęciem.
Dostęp do turnieju jest zamknięty na hasło. które zostanie rozesłane na ok. 12h przed rozpoczęciem turnieju. Wpisowe do turnieju 5+0.5 EUR.
W turnieju będzie mógł zagrać każdy użytkownik forum który:
A) Zarejestruje się z naszego bannera/linku i poda swoje ID celem weryfikacji
LUB
B) Jest aktywny na forum i należy do grupy uprzywilejowanej.
W turnieju zagra tylko ok. 30 osób, planowana pula to 250 EUR.
Dodatkowo jest zliczana klasyfikacja generalna z 8 kolejnych turniejów, a w niej do wygrania:
1. Puchar + złoty medal
2. Puchar + srebrny medal
3. Puchar + brązowy medal
4. Torba + podkładka pod mysz + długopis
5. Torba + podkładka pod mysz + długopis
Proszę o dyskusje i komentarze w trakcie trwania turnieju właśnie w tym wątku.
Rejestracja z tego bannerka i aktywność na forum pozwoli Ci zagrać w turnieju i oraz zgarnąć bonus 500 EUR i żetony:
Ci którzy nie widzą bannera a chcą dostać bonus mogą się rejestrować PRZEZ TEN LINK
Wszystkie osoby które zarejestrowały się z NASZEGO BANNERA i chcą zagrać - są proszone o wysłanie PW do mnie (lub podanie w tym wątku) swojego ID (numer!) w Sportingbet/Paradise POker.
Dokonamy weryfikacji i jeśli zostanie to potwierdzone - zostaniecie dodani do grupy "Gracze" i tym samym uzyskacie hasło do turnieju (oraz innych naszych turniejów specjalnych).
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Ostatnio zmieniony przez mazak Nie Mar 29, 2009 18:33, w całości zmieniany 1 raz
ma ktoś oprócz mnie problem z zalogowaniem się na paradise i w ogóle na otworzeniu strony sportingbet? dzisiaj nie mogę się tam w ogóle zalogować a szkoda by było ominąć jutrzejszy turniej o wejściówkę na WSOPa:/ nawet nie mogę się spytać w dziale obsługi klienta o co chodzi. Oo
_________________ Jeśli po upływie 30 minut gry na jednym stoliku nie widzisz frajera to znaczy ze ty jesteś frajerem.
Spróbowałem się zalogować i też nie działa. Włączyłem Paradise, zaktualizował się ale nie udało mi się zalogować. i Strona sportingbet tez nie działa. Chciałem wejść na sportingbet.com i pojawił się taki komunikat
Cytat:
We are sorry but Sportingbet.com is currently unavailable.
The site will be back up and operational as soon as possible.
Widzę że turek jest już w lobby więc dzisiaj zagramy z czego bardzo się cieszę bo trzymałem kaskę specjalnie na ten turek
Mam jeszcze pytanie do Glory'ego. Jak będzie za tydzień? Czy turek zostanie przesunięty czy jednak się odbędzie bo jak wiadomo zaczną się święta i niektórzy (w tym i ja) gdzieś wyjadą do rodziny itp.
No i niestety koniec. 13 miejsce tylko. Ogólnie początek miałem nie najgorszy. Dostawałem niezłe ręce ale inni na stole grali dość agresywnie i zrzucałem takie ręce jak AJ, AT, KJ jak się potem okazało słusznie. Potem źle odczytałem rękę bobokar'a i sprawdziłem jego podbicie tracąc 1/4 stacka. I gdy zostało mi 1,5K karta się odwróciła maksymalnie. Raz dostałem 88 i sprawdziłem shorta który pokazał AA. I tak do końca w sumie. Zero dobrych rąk cały czas ręce typu 52, 48, 59 itp. Blind mnie obgryzł i sprawdziłem Pabla z 22. On pokazał KK i koniec turka. Co ciekawsze gdy się zalinowałem w grze było jeszcze 15 graczy, a gdy odpadłem okazało się że kilka sekund wcześniej poleciało 2 graczy z 2 stolika więc zawsze to jakieś dodatkowe punkty
i znowu udało się na kasę załapać, do FT się ledwo doczłapałem, a tam już się karta odwróciła i wygrywałem praktycznie wszystko poza ostatnim 55 vs AQ apolinarego z Q na flopie, On był dzisiaj nieśmiertelny! ;)
Z calego turnieju zaluje tylko HU. Dostawalem tam takie karty,ze moglem z zamknietymi oczami walic all in(takich kart nie mialem przez caly wczesniejszy turniej) 3 razy KK 2 pockety 3 AQ i kilka Ax nie wspominajac o KQ czy KJ. To wszystko na przestrzeni 20 moze 30 rak. Ta sytucja nie pozwalala prowadzic z Glorym rownozednej walki.
Mi do FT nawet dobrze szło,ale na FT dostałem dwa razy kartę raz TT na BB ,ale nikt nieraczył się ze mną zmierzyć,a potem AJ i ja raisnąłem i spotkałem dwie laski które mnie skróciły do shorta.
Potem to same syferki dostawałem aż odpadłem na 7m,ale lepsze to niż odpaść na bublu
Ja nie wiem jak to sie stało, ale to MNIE oszukał river
Vs.
5te miejsce, szkoda, że tak późno wystartowałem do tej ligi...
Najbardziej szkoda tego, że odpadłem w taki sposób, Ci co byli ze mną przy stoliku widzieli moje wskrzeszenie z 162 żetonów ale jeszcze sie zemszczę apolinary... jeszcze sie zemszczę
A założymy się, że to był przypadek, że zająłeś takie wysokie miejsce?
(zacząłeś się odbudowywać na mnie ze swoim K4os vs moje AQ!)
Jak w którymś z ostatnich 3 turniejów dojdziesz do FT, to ci osobiście pogratuluje!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum