Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8497 Skąd: Saragossa
Wysłany: Sob Gru 03, 2011 12:47 450$ freeroll - tylko dla nas na PokerStars
W tym miesiacu dla naszych aktywnych forumowiczow przygotowalismy cos unikatowego. Freeroll na PokerStars w ktorym pula nagrod wyniesie ponad 450$ a jak zawsze zagra w nim tylko kilkanascie osob.
Data: 03/12/2011 godzina 21:00
Wpisowe: 0 $, 1 FPP
Pula: ok 450$ w ticketach
Co należy zrobić by wziąć udział w naszym unikalnyum turnieju? Tylko jedną rzecz - być akrywnym użytkownikiem forum (grupy elitarni+ i najbardziej aktywni gracze). Jak zawsze najbardziej doceniamy osoby ktore aktywnie uczestnicza w rozwoju forum.
Turniej jest zamknięty na hasło które powinniscie otrzymac mailem. Powodzenia!
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8497 Skąd: Saragossa
Wysłany: Sob Gru 03, 2011 12:53
Kilka słów ode mnie bo to wszystko troche crazy - o turku dowiedzialem sie dzis rano (!).
Formuła - 1 FPP unlimited rebuy + addon.
Top20 - Tickety do rekordu swiata 250,000k. Za kazde 60 FPP z rebuy - dodatkowy ticket
I teraz najlepsze:
TOP2 otrzymuja tickety do rocznicowego sunday milion 10baniek$ 18/12, 215$ kazdy.
Tylko ze te tickety zostana dopisane recznie, a turniej jest grany jako satelita, wiec zostanie przerwany w momencie gdy zostanie 20 osob. Tickety SM trafia do osob ktore w momencie przerwania turniej beda miec najwiecej zetonow...
Bedzie smiesznie gdy w turnieju zagra mniej niz 20 osob. Wtedy on od razu sie zakonczy (kazdy zapisany dostaje ticket na rekod guinesa) i kazdy bedzie miec tyle samo zetonow...
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Czesi,Słowacy i Węgrzy którzy dostali identyczne turnieje bez żadnych skrupułów podali hasło dla wszystkich.
Niestety Starsy nie przewidziały,że jest takie dzikie forum jak Pokerkings bo wtedy by dali 1 bilet za dolara pod warunkiem,żeby nic o nich nie pisać tu na forum żeby marki nie psuć.
hakier to zmień obywatelstwo. Pokerkings zawsze dbało o swoich lojalnych użytkowników i zawsze będzie dbało. Nie zależy nam na takich pasożytach jak Ty.
_________________ Trzeba się nauczyć ponosić porażki. Nie można stworzyć nic nowego, jeżeli nie potrafi się akceptować pomyłek.
Zauważyłeś błąd bądź potrzebujesz pomocy? Napisz tutaj
Pomógł: 12 razy Dołączył: 08 Wrz 2009 Posty: 1657 Skąd: Catalunya
Wysłany: Nie Gru 04, 2011 08:20
Grało się do końca? czy faktycznie był koniec przy iluś tam graczach? bo jak nie to Berba masz przechlapane zrobiłem tyle rb i można było się przy tych 40k zatrzymać, a tak to z Aleksem dawaliśmy na maksa a koniec końców i tak nic nie wyszło z tego ani mi ani jemu zresztą PS i tak oszukuje.... 4x był all in w 3 osoby, za każdym razem 2 przeciwników zabiera sobie outy i za każdym razem spada im ten 2outer, żebym tylko ja nie wygrał heheh
Hehe grało się do końca - (sorry Berba za pod....lenie ) - koło 00.00 już wszyscy mieli dość - tym bardziej ze stacki były koło 200k a blindy 1k - i 4 graczy Elf Ja Spiegol i nieznany późniejszy zwycięzca turka "patas78" - można było grać do rana - na szczęście najpierw ja - w sumie razem ze Spiegolem straciliśmy cierpliwość - tyle że diler od początku był ze mną i Spiegol odpadł.
Diler był ze mną do ....... prawie końca - bo odpadłem 3 przegrywając AA z 10J Elfa - uzbieral fulla - all iny po turnie gdzie już 10 z J leżała na boardzie
_________________ CZŁOWIEK KTÓRY NIE ZMIERZA DO JAKIEGOŚ CELU, NIE OSIĄGNIE ŻADNEGO - A.France
Hehe grało się do końca - (sorry Berba za pod....lenie ) - koło 00.00 już wszyscy mieli dość - tym bardziej ze stacki były koło 200k a blindy 1k - i 4 graczy Elf Ja Spiegol i nieznany późniejszy zwycięzca turka "patas78" - można było grać do rana - na szczęście najpierw ja - w sumie razem ze Spiegolem straciliśmy cierpliwość - tyle że diler od początku był ze mną i Spiegol odpadł.
Diler był ze mną do ....... prawie końca - bo odpadłem 3 przegrywając AA z 10J Elfa - uzbieral fulla - all iny po turnie gdzie już 10 z J leżała na boardzie
Ja tam nie miałem dosyć nie rozumiem waszego podejścia. Jak mieliście duże stacki to żaden z was nie marudził jak tylko spadliście na shorty to tak jakbyście zaczynali szukać usprawiedliwienia, że nie chce wam się już itp itd. Jak sędziujesz mecz i zaczynasz być zmęczony to też sobie idziesz? Ogólnie turniej gdy zostało nas 4 miał strukturę strasznie deep i wystarczyło kontrolować poty i grać z pozycją żeby wszystko spokojnie kontrolować. Jakoś nadzwyczajnie trudno nie było wygrać wejściówkę mimo wszystko tylko trzeba było być cierpliwym.
Gracz, który "wygrał" to raczej nie jest osoba z forum próbowałem się pół turnieju dowiedzieć kto to ale nie odpisywał dlatego też jeśli się nie ujawni to jak dla mnie wejściówkę powinien otrzymać Sebola. W ogóle dziwny to był gracz bo gdy zostało nas 2 i zacząłem grać allina za allinem to mi pasował ;d
_________________ Trzeba się nauczyć ponosić porażki. Nie można stworzyć nic nowego, jeżeli nie potrafi się akceptować pomyłek.
Zauważyłeś błąd bądź potrzebujesz pomocy? Napisz tutaj
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum