dla wszystkich plujących jadem na zwycięzcę - Pana Patasa: "Ja Pana dymam" jak powiadał Nikoś D. zdziwicie się jak znowu zawitam i sprzątnę bilecik?
Oj człowieku dorośnij - nie zabierałem głosu - a nawet w duchu życzyłem Ci wszystkiego najlepszego - ale jednak jesteś po prostu dzieckiem w chorym odbiorem rzeczywistości.
Ważne jednak że po piwku postawisz - tak jesteś fair
PS. Proponuję challenge do 3 wygranych na starsach w HU - wpisowe 60$
_________________ CZŁOWIEK KTÓRY NIE ZMIERZA DO JAKIEGOŚ CELU, NIE OSIĄGNIE ŻADNEGO - A.France
Ciekawa sytuacja. Jeżeli turniej był tylko i wyłącznie dla forumowiczów, to PS powinno się liczyć ze zdaniem Berby - bo on tu dzieli i rządzi. Niestety, widać, że mają oni to w poszanowaniu - a szkoda. Bo chyba nikt nie wyobraża sobie w taki sposób "dobrej współpracy". I nie żebym pochwalał zachowanie "patasa785" - absolutnie. Z tym, że koleś jest cwany, wykorzystał to, że PS traktuje jak traktuje tego typu turnieje, zdobył/zgadł hasło, a następnie wygrał ticket do SM. Pytanie, czy słusznie?
- Nie! Nie należał wcześniej do społeczności pokerkings, nie powinien w ogóle zostać zapisany na listę turniejową.
- Tak...Wygrał, to wygrał...
Myślę, że winą należy obarczyć PS, a nie samego patasa785. Tym bardziej, że chłopak się przyznał do swego niecnego uczynku - a tak żylibyśmy w błogiej niewiedzy. Oczywiście, z moralnego punktu widzenia jest to nie fair - ale jak widać, tych na górze g*wno to obchodzi. Zresztą, coraz częściej dochodzę do wniosku, że moralność w dzisiejszych czasach coraz częściej jest oznaką słabości, a nie szlachetności...
Tym bardziej, że chłopak się przyznał do swego niecnego uczynku - a tak żylibyśmy w błogiej niewiedzy.
Do gry byli uprawnienie elitarni+, na obecna chwile to niecałe 50 osób, w tym sporo z nich gra w lidze HU, łatwo wiec ich odsiać, poza tym gdyby wygrał ktoś z uprawnionych, a grałby pod nickiem który ciężko byłoby skojarzyć z forumowym nickiem, to nie siedziałby cicho tylko napisał ze to jemu udało się wygrać. Czyli nie byłoby problemu ze stwierdzeniem ze wygrał ktoś nieuprawniony.
_________________ "Diabli mi zrobili żart
Joba mam na punkcie kart"
Myślę, że winą należy obarczyć PS, a nie samego patasa785. Tym bardziej, że chłopak się przyznał do swego niecnego uczynku - a tak żylibyśmy w błogiej niewiedzy.
Czyli jak komuś odstrzelę głowę, to nie ja jestem winny, tylko producent broni?
_________________ Poker nie jest darowizną ani jednodniową lokatą. Poker to długoterminowa obligacja w banku własnych umiejętności.
Myślę, że winą należy obarczyć PS, a nie samego patasa785. Tym bardziej, że chłopak się przyznał do swego niecnego uczynku - a tak żylibyśmy w błogiej niewiedzy.
Czyli jak komuś odstrzelę głowę, to nie ja jestem winny, tylko producent broni?
Myślę, że to porównanie jest zupełnie nie trafione. Pisałem wyraźnie, że nie mam zamiaru wybielać patasa785 - bo nie widzę ku temu przesłanek. Skoro jednak PS organizuje turniej specjalnie dla forum, to mogli by się oni bardziej postarać, żeby osoby niepożądane w nim nie grały. Wymyślili natomiast hasło, które odgadł pierwszy lepszy cwaniaczek, bazując na haśle do podobnego turnieju. Co więcej, nie chcą uwzględnić reklamacji Berby, bo mają to w d*pie.
Dlatego uważam, że większą winę ponosi w/w serwis, niż cwaniaczek z moralnością Kalego - tyle.
Do Soya - jasne, wiedzielibyśmy, że wygrał ktoś spoza - teraz wiemy kto dokładnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum