Wysłany: Wto Gru 01, 2009 22:11 4 turniej Mistrzostw Polski
W czwartek o godzinie 20.00 zapraszamy na nasz turniej organizowany na platformie Everest Poker
Wpisowe to tylko 5$ + 0.5$, rebuy, a do puli dodajemy token 30$ .
Dodatkowo z wszystkich turniejów (czterech) będzie zliczana klasyfikacja generalna, a najlepszych 3 graczy cyklu otrzyma wejściówki na finał Mistrzostw Polski Everest 17-19 grudnia Kraków. 150 osób powalczy o 200,000 pln. Szacowana wartość wejściówki 1350 pln
Nazwa turnieju to zawsze: "MP PokerKings.pl" - już powinien być widoczny w lobby.
Rejestracja będzie chroniona hasłem które podamy na 12h przed rozpoczęciem turnieju.
W turnieju będzie mógł zagrać każdy użytkownik forum który:
A) Zarejestruje się z naszego bannera/linku i prześle screen z wpisaną premią Pkings300
LUB
B) Jest aktywny na forum i należy do grupy uprzywilejowanej ("Elitarni pokerzyści" lub Gracze").
Banner z którego rejestracja pozwala wpisać kod promocji: pkings300 i wziąć udział we wszystkich turniejach:
Osoby które nie widzą bannera mogą w zamian rejestrować się z TEGO LINKU
Proszę o dyskusję na temat turnieju i jego przebiegu w tym wątku
_________________ Trzeba się nauczyć ponosić porażki. Nie można stworzyć nic nowego, jeżeli nie potrafi się akceptować pomyłek.
Zauważyłeś błąd bądź potrzebujesz pomocy? Napisz tutaj
Pomógł: 4 razy Dołączył: 06 Sie 2008 Posty: 765 Skąd: Poznań
Wysłany: Pią Gru 04, 2009 13:41
wsopwinner napisał/a:
chyba nie myslisz ze gralem powaznie w tym Hu ? lol
o lol, czlowieku nie wiem jak wygladal ten h2h ale z tego co wiem to Trabant pechowo odpadl.Powiedz tylko, jezlei uwazasz ze nei grales powaznie tylko robiles sobie jaja to po co to robiles? z tego co wiem to Trabant jakby wygral mialby chyba awans zapewniony a tak przez Ciebie odpadl bo Ty nie grale spowaznie... zal.
_________________ Wyniki Pokerkingsów - Graj i wygrywaj, wyniki wrzucaj w odpowiedni dział, a może to Ty zostaniesz najlepszym graczem miesiąca !!! Poker and BASKETball - zapraszam na swój blog
Jezeli to prawda co tutaj piszecie a wariot robil sobie jaja w czasie HU to absolutny brak szacunku z mojej strony dla Ciebie wariot.
Ja juz wygralem wejsciowke i zeby nie przeszkadzac innym w walce o awans po prostu nie zagralem a Ty swoja postawa zniszczyles prace Trabanta samemu nie majac szans na zakwalifikowanie sie.
_________________ So tell that someone that you love
Just what you're thinking of
If tomorrow never comes
Moze ktos wkleic ostatnie rozdania jak Trabant odpadl? jakie podbicia itp.
Z drugiej strony jesli nie gral powaznie to Trabant powinien to wykorzystac, czekam na opis tego bad beata, moze chcial Ci dac 1 miejsce, ale soft przekrecil?
Prosze o rozdanko
Jezeli to prawda co tutaj piszecie a wariot robil sobie jaja w czasie HU to absolutny brak szacunku z mojej strony dla Ciebie wariot.
Ja juz wygralem wejsciowke i zeby nie przeszkadzac innym w walce o awans po prostu nie zagralem a Ty swoja postawa zniszczyles prace Trabanta samemu nie majac szans na zakwalifikowanie sie.
Mlody, ale on przed turniejem mial szanse na awans. I co mial dojsc do HU i odpasc specjalnie dla rywala? Wtedy by wyrabal Grzecha.
Nie goladalem HU, wiec nie wiem o co chodzi, ale na pewno nie powinien odpuscic rywalowi HU.
Pomógł: 4 razy Dołączył: 06 Sie 2008 Posty: 765 Skąd: Poznań
Wysłany: Pią Gru 04, 2009 14:12
z drugiej strony to tez bylo by niepoprawne bo na porazke Trabanta czekal Grzechu bo jemu w momencie przegrania Trabanta przyslugiwala wejsciowka wiec tak czy siak niedobrze
_________________ Wyniki Pokerkingsów - Graj i wygrywaj, wyniki wrzucaj w odpowiedni dział, a może to Ty zostaniesz najlepszym graczem miesiąca !!! Poker and BASKETball - zapraszam na swój blog
pushowalem sobie z any2 , ze mi spadalo to co ztego?
ja tez mialem szanse na wejsciowke przed turniejem i gralem zaj...dopoki niezostalo 4 osoby bo juz wiedzialem zeniemam szans.
i tyle odemnie
i nie obrazaj mnie trabant , blazen to mow do swoich kolegow
wsopwinner, caly cykl grałeś w stylu "ja tu jestem najlepszy chce tylko wejściówke a wy wszyscy jesteście debilami" bo każde zagranie w którym ci sie coś nie udało to albo wyzywałeś albo wyśmiewałeś gre innych i nie mów że nie bo dobrze pamiętam że ze mnie też drwiłeś że nic z tych turniejów nie ugram...
bo tak to się kończy jak się daje prawo do gry komuś całkowicie z forum nie związanemu.... a chociaż ile punktów summit zrobiłeś dla forum ??
_________________ Im więcej czasu poświęcasz na odzyskanie tego, co zostało Ci zabrane, tym więcej przecieka Ci przez palce.
Zaproszone osoby: 4 Pomógł: 5 razy Dołączył: 02 Gru 2008 Posty: 830 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob Gru 05, 2009 17:00
Kończąc temat elminacji do MP na evereście wrzucam dwa kluczowe dla HU rozdania:
1)
Everest Poker — Szczegóły Ręki
Identyfikator Ręki: 5293305316
Identyfikator Stołu: -136779372
Opcja Gry: Prawdziwe Pieniądze
Stół Turnieju: 26472766-0
Typ Gry: Hold'em
Ante: 70
Stawki w Ciemno: 300/600
Stawki: 600/600
Waluta: USD
Data Rozpoczęcia: 2009-12-03 GMT
Czas Rozpoczęcia: 21:41:11 GMT
Aranżacja Miejsc:
Trabant83 jest na miejscu 1 z 51080.
wariot102 jest na miejscu 10 z 14920.
Trabant83 składa stawkę opiewającą na 70.
wariot102 składa stawkę opiewającą na 70.
Złóż Stawki w Ciemno:
Przycisk jest przy miejscu 10.
wariot102 składa stawkę małą w ciemno opiewającą na sumę 300.
Trabant83 stawia stawkę dużą w ciemno opiewającą na sumę 600.
Rozdaje Karty Własne:
Trabant83: 10h Jd
wariot102: -- --
Przed-flop:
wariot102 podnosi 1640.
Trabant83 podnosi 50410.
wariot102 wchodzi 12910.
Flop (8h Js 7c 2h 5d):
Wyłożenie Kart:
Trabant83 pokazuje karty 10h Jd.
Trabant83 posiada 7c 8h 10h Jd Js: Para
wariot102 pokazuje karty 7s 5s.
wariot102 posiada 5s 5d 7s 7c Js: Dwie Pary
Zsumowana Wartość Puli:
36160 jest zwracana do Trabant83 (bez wejścia).
Suma Puli: 29840
wariot102 wygrywa 29840.
Prowizja nie jest pobierana za tą rękę.
2)
Everest Poker — Szczegóły Ręki
Identyfikator Ręki: 5293321787
Identyfikator Stołu: -136779372
Opcja Gry: Prawdziwe Pieniądze
Stół Turnieju: 26472766-0
Typ Gry: Hold'em
Ante: 80
Stawki w Ciemno: 350/700
Stawki: 700/700
Waluta: USD
Data Rozpoczęcia: 2009-12-03 GMT
Czas Rozpoczęcia: 21:44:39 GMT
Aranżacja Miejsc:
Trabant83 jest na miejscu 1 z 44430.
wariot102 jest na miejscu 10 z 21570.
Trabant83 składa stawkę opiewającą na 80.
wariot102 składa stawkę opiewającą na 80.
Złóż Stawki w Ciemno:
Przycisk jest przy miejscu 1.
Trabant83 składa stawkę małą w ciemno opiewającą na sumę 350.
wariot102 stawia stawkę dużą w ciemno opiewającą na sumę 700.
Wyłożenie Kart:
Trabant83 pokazuje karty Qs Jc.
Trabant83 posiada 7d 10s Jc Jh Qs: Para
wariot102 pokazuje karty 5c 2c.
wariot102 posiada 2c 2h 5c 5s Jh: Dwie Pary
Zsumowana Wartość Puli:
22860 jest zwracana do Trabant83 (bez wejścia).
Suma Puli: 43140
wariot102 wygrywa 43140.
Prowizja nie jest pobierana za tą rękę.
Napisze jeszcze raz, każdy może grać jak chce, z dowolnymi kartami wedle własnego uznania.
99% społeczności PK potraktowało by to HU ambicjonalnie, żeby pokazać że jest się lepszym.
A kolega wsopwinner (wariot102) okazał się tak jak pisałem wcześniej błaznem, ja się nie użalam że nie wygrałem wejściówki bo wygranie HU w ten sposób nie dało by mi żadnej satysfakcji.
Mógł grać jak normalny gracz zrzeszony pod szyldem PokerKings, ale wybrał drogę wydymania mnie albo GrzechaTG z wejściówki.
Miał taką "wielką" władzę w swoich rękach zdecydowania który z nas dostanie wejściówke, że biedaka przerosła odpowiedzialność.
A wystarczyło grać swoje, najlepszego pokera!!
Powodzonka chłopaki na Mistrzostwach!!!!!!
Jak zwykle bede trzymał kciuki za wszystkich PK!
A kolega wsopwinner (wariot102) okazał się tak jak pisałem wcześniej błaznem, ja się nie użalam że nie wygrałem wejściówki bo wygranie HU w ten sposób nie dało by mi żadnej satysfakcji.
Mógł grać jak normalny gracz zrzeszony pod szyldem PokerKings, ale wybrał drogę wydymania mnie albo GrzechaTG z wejściówki.
Miał taką "wielką" władzę w swoich rękach zdecydowania który z nas dostanie wejściówke, że biedaka przerosła odpowiedzialność.
chlopcze jestes idiotą ... blazen to sobie mow do kolegow i do taty jak Ci pozwola .
gralem jak chcialem i ch... Ci do tego z czym sie stackowalem ...
a co do ostatniego zdania to co mialem Ci dac wygrac raisujac pf 99% swojego stacka i foldowac do AI ? bo " mialem wladze w swoich rekach " jestes zabawny .
Smiech na sali
99% społeczności PK potraktowało by to HU ambicjonalnie, żeby pokazać że jest się lepszym
i co do tego , wygralem - wiej jestem lepszy . Bylem wyzej w kl. generalnej - jestem lepszy .
Jezeli chcesz udowodnic nadal jakim to skillem nie jesteś to mozemy zagram 5hu i sie okaze
Popatrzmy na to z innej strony Trabant wiadomo ze jednak jako tako zalujesz, ale gdyby nie doszly mu te rece bylbys zadowlony ze wygrales wejsciowke bo chlopakowi sie nei chcialo grac i pushowal z wszystkim.... niestety miales pecha i jak widac poker jednak jest losowa gra, w wiekszosci takich sytuacjach bys wygrywal ale akurat niestety w tym turnieju, w tym HU szczescie tobie nie sprzyjalo i przegrales przez osobe ktorej sie nie chcialo zbytnio grac. Moim zdaniem jest to dosyc kontrowersyjna sytuacja.
Jednak moim zdaniem wariot w sytuacji takiej jakiej byles czyli gry HU z osoba ktora moze wygrac wejsciowke lub jej nie wygrac i dzieki temu inna osoba ja wygra, powinienes nie myszlec tylko o wlasnej dupie "Bo Ci się nie chcialo i nie miales juz o co walczyc" Bo jestesmy forum na ktorym sie na wzajem szanujemy i gramy tak aby nie krzywdzic innych przez swoj brak szacunku tylko aby z nimi wygrac i miec satysfakcje ze sie pokonalo znajomych i przyjaciol z forum !!!!!....
A wiec poprostu wynika z tego ze wariot, jeszcze nie wie na czym polega forum i kto je tworzy, za krotko na nim jest aby wiedziec ze nasze forum zyje przyjaznia i szacunkiem kazdego do kazdego, ale nie dziwne bo ma zaledwie 17 postow i dolaczyl do nas niedawno.
Szkoda tej sytuacji ale moze da ona do myszlenia kogo jednak warto do turniejow wpuszczac ktore moga byc decydujace dla innych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum