Zapraszamy na nasz czwarty (z czterech) turniej nowego cyklu dla forumowiczów na platformie Party Poker
Nazwa turnieju: PokerKings Stage 3
Wpisowe: 2$+0.2$ rebuy/addon 1h
Pula nagród: 50$ added + punkty
Turniej jest już widoczny w lobby, zakładce specjalne. Rejestracja już otwarta.
Oprócz puli dodanej, w turnieju walczymy o punkty. Dwóch najlepszych graczy klasyfikacji generalniej (po 4 turniejach) otrzyma wejściówki na niedzielny turniej 300,000$ gwarantowane (wartość wejściówki 215$)!
Tradycyjnie dostęp do turnieju jest zamknięty na hasło. . Wszyscy członkowie grupy Gracze i Elitarni Pokerzyści znajdą je w ukrytym dziale.
W turnieju mogą zagrać również wszystkie osoby zapisane w Party Poker z naszego bannera - wystarczy w tym wątku podając swoją nazwę ekranową (alias) z Party Poker i datę rejestracji w Party Poker, by po pomyślniej weryfikacji otrzymać hasło.
Nasz banner promocyjny rejestracja z którego pozwala zagrać we wszystkich naszych turniejach w Party Poker
Ja 6 miejsce co uważam za dobry wynik. Musiałem zająć co najmniej 4 żeby wygrać generalkę i myślę że mogłem spokojnie się doczołgać. W pewnym momencie miałem 3 stack gdy zostało 7 osób, ale co to za gra gdy się liczy tylko punkty. Zagrałem odważnie i poleciałem. Gratulacje Knoperss - Ty też mnie wywaliłeś. Moje AQ na twoje KK nie dało rady
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Na naszym forum pokerkings znajdziesz:zasady pokera | reguły pokera | poker informacje | poker bonusy | promocje pokerowe | rozmowy pokerowe | pokerkingspl | recenzje poker roomów | pokerzysta | zasady gry w pokera | informacje jak grać w poker online.
Znajdziesz tu również informacje o:bwin | Titan Poker | expekt | TonyG poker | prime poker | bodog | unibet | Paradise Poker | betfair | bet365 poker | betgun | poker | sportingbet | Party Poker | Cd poker | Netteler oraz o Moneybookers.
Strona wygenerowana w 0,2 sekundy. Zapytań do SQL: 13