W poniedziałek o godzinie 20:00 4 (z 6) turniej ligi na platformie Unibet
Nazwa turnieju "Pokerkings", już powinien być w lobby, w zakładce "Specjalne". Rejestracja zacznie sie na 10h przed rozpoczęciem. W turnieju zagra tylko ok. 40 osób.
Dostęp do turnieju jest zamknięty na hasło. które zostanie rozesłane na ok. 12h przed rozpoczęciem turnieju. Wpisowe do turnieju 0 (freeroll), pula - 50 EUR + punkty do klasyfikacji generalnej..
W turnieju będzie mógł zagrać każdy użytkownik forum który:
A) Zarejestrował się z naszego bannera/linku i poda swój login w Unibet celem weryfikacji
LUB
B) Jest aktywny na forum i należy do grupy uprzywilejowanej.
Osoby które chcą sprawdzić, czy zarejestrowały się z forum i czy mogą zagrać są proszone o wysyłanie mi PW (lub wpisywanie się w tym wątku)
Dodatkowo jest zliczana klasyfikacja generalna z wszystkich turniejów (będzie ich 6). 4 najlepszych graczy awansuje do wielkiego finału i stanie do walki o 2150 EUR.. Szczegóły - tutaj: http://www.pokerkings.pl/...9610.htm#122799
Banner promocyjny - rejestracja z niego w Unibet pozwala wziąć udział w lidze:
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8497 Skąd: Saragossa
Wysłany: Pon Lis 10, 2008 20:08
Wrrrr, nie zapisało mnie !
Specjalnie jeszcze wszedłem 19:55 by upewnić się, że zarejestrowany jestem (bo coś się wieszało wcześniej) i .... nie mogłem znaleźć turnieju w lobby. Unibet źle szereguje turnieje - na każdej z 13 podstron szeregowanie trzeba ustawiać od początku :/
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
A dla mnie to te turnieje frellol wszystko psuja... Bez sensu jest klasyfikacja gdzie wliczają się osoby które graja tylko we free... I co z tego że zagra się wszystkie turnieje jak przez kogoś kto wejdzie na turniej free tylko po to żeby grać alina ze wszystkim odpada się może i gadam głupoty ale co jest za sens grać z kimś kto gra ciągle aliny mając zakres rąk Q10 K8 itd a do tego masę farta :/ Wkurza mnie taka gra...
_________________ Trzeba się nauczyć ponosić porażki. Nie można stworzyć nic nowego, jeżeli nie potrafi się akceptować pomyłek.
Zauważyłeś błąd bądź potrzebujesz pomocy? Napisz tutaj
Oto wyniki. Zgadzam się z Grzechem, że było sporo maniaków tylko na free, którzy wyrzucali swoimi runner runnerami graczy, liczących się w klasyfikacji. Ale i tak największym agresorem był mazak, któremu gratuluję zwycięstwa. Za bardzo się przestraszyłem, gdy mnie zablefował z 89s, ale pewnie i tak, by kolor ułożył ;p
unibet11.JPG
Plik ściągnięto 3 raz(y) 18,81 KB
unibet22.JPG
Plik ściągnięto 1 raz(y) 13,82 KB
_________________ Nie jestem pro zawodnikiem, ale niekoniecznie gorszym od Ciebie. Szanuj moje opinie, bo mam prawo mieć własne zdanie.
Grzechu to chyba rozumiesz jak ludzie musieli sie denerwowac kiedy mazak grajac all ina pre flop z 97 (sic!) na FT przy 6 graczach lapal kolory i eliminowal graczy, zlapal tak chyba z 2 kolory. Generalnie tego chyba nie da sie nazwac stylem ultra agresywnym ale lekko juz zalatywalo ryba...*
*powyzsza wypowiedz nie miala na celu obrazic kogokolwiek a jedynie przedstawic obiektywne fakty.
_________________ So tell that someone that you love
Just what you're thinking of
If tomorrow never comes
Zaproszone osoby: 27
Wysłany: Wto Lis 11, 2008 10:30
z tego co pamietam to chyba zaden allin preflopowy nie zostal sprawdzony, no moze z raz ... ale takie bylo zalozenie - mialem znacznie wiekszy stack i nawet przy jednym nacieciu sie - kolejnymi kupieniami nadrobilbym...
po drugie tak jak widzieliscie - styl ten mial to do siebie ze jak ktos zdecydowal sie sprawdzic to nacial sie na moje KK... wiec nie wiem czy taki styl gry jest fihowy... moim zdaniem gracze z taka odwaga cechuja sie najwyzszymi umiejetnosciami... szkoda tylko ze tak samo nie potrafie grac w turach o wyzsza stawke... gdzies wtedy brakuje tego luzu i konsekwencji...
Styl stylem ale bez kilku szczesłiwych ukladow na stole nic by sie nie udało, ale taki jest poker... Szczescie trzeba pomagac dobra gra
A tak powaznie to w ogole mialem nie grac w tym turze... warunkowo mi pozwolono ;)stad tez taka ultra agresywna gra + troszke szczęścia w nie których rozdaniach = wygrana
Wysłany: Wto Lis 11, 2008 10:32
mlody20 napisał/a:
Generalnie tego chyba nie da sie nazwac stylem ultra agresywnym ale lekko juz zalatywalo ryba...*
Skoro taki styl gry przyniosl mi liderowanie po 4 turniejach... i powiadacie ze zalatuje rybka... to ja z mila checia moge byc taka rybka i osiagac dalej takie wyniki:)
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8497 Skąd: Saragossa
Wysłany: Wto Lis 11, 2008 14:11
Wypiszcie mazakowi wszystkie fartowne wygrania które wygrał, bo on już jutro nie będzie żadnego pamiętał i będzie krzyczał "nigdy fartownie nie wygrywam słabszej ręki" .
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Wysłany: Wto Lis 11, 2008 15:15
glory glory man united napisał/a:
Wypiszcie mazakowi wszystkie fartowne wygrania które wygrał, bo on już jutro nie będzie żadnego pamiętał i będzie krzyczał "nigdy fartownie nie wygrywam słabszej ręki"
Sam powiedzialem ze kilka kary się wczoraj poszczęściło...
Oj to sobie Mazak nazbierałeś wrogów ;p Ja tam uważam, że fajnie grałeś stackiem, choć troszkę czasami przesadziłeś no i miałeś naprawdę sporo szczęścia. Ale wyrobiłeś sobie taką markę agresywnego gracza, że nikt Cię nie sprawdzał z byle czym. A o to jakby nie patrzeć chodzi, szczególnie przy dużych blindach. W Bydzi będziesz miał ciężki żywot. Już w ogóle jak powtórzysz K5 tak jak z Glorym ;D Może lepiej nie idź na paintball, bo będziesz cały osiniaczony Ale pamiętaj, że będzie Ci teraz coraz trudniej, ale jesteś naprawdę dobry, więc zmiana stylu, to dla Ciebie nic nowego
_________________ Nie jestem pro zawodnikiem, ale niekoniecznie gorszym od Ciebie. Szanuj moje opinie, bo mam prawo mieć własne zdanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum