Wysłany: Pon Lut 15, 2010 14:15 4 runda mistrzostw
Już we środę czwarty turniej nowego cyklu.
Nazwa turnieju "Mistrzostwa Chilipoker", na dniach turniej będzie dostępny w lobby (zakładka Tournaments/Special)
Rejestracja rozpocznie się 48h przed rozpoczęciem
2$+0.2$ , 100$ added
Z wszystkich turniejów (8) zostanie zliczona klasyfikacja generalna. Najlepszy gracz klasyfikacji otrzyma 100$, a top4 zagra w wielkim finale gdzie na zwycięzcę czeka laptop!
Powinno być okej ale niestety nie jest;/......wchodziłem dziśaj przed chwilą i guzik jest nieaktywny i nie można sie zarejestrować
Guzik jest nie aktywny bo masz tak jakby nieaktywne konto. Zagraj kilka rąk PlayMoney (wirtualna gotówka) a guzik będzie aktywny.
Niestety problem jest innego typu w tym momencie. Rejestracja jest nie możliwa. Wygląda na to że nikt nie wgrał listy uprawnionych. CO prawda jeszcze jest 10 godzin więc mam nadzieję że w końcu się uda.
I jak ktoś się zarejestrował ? Bo ja nie mogę się zarejestrować.
Jak mi drugi turniej przepadnie to pierdziele . Pierwszy freerol bo listy nieaktualizowali pozniej niby ok wszystko a teraz znów pewnie nie zagram. Zobaczymy napisałem do supportu może coś odpiszą i zdziałają. Ale jak znowu pół ludzi nie zagra to żałuję że składałem tam depozyt :/ ale mniejmy nadzieję że się uda.
Ludzie dajcie spokój z tymi postami o rejestracji... Piszcie w takich sprawach do supportu albo po prostu wejdźcie na czat i tam dogadajcie sie... Jest polski support to napewno wam wytłumaczy co musicie zrobić nie musicie nawet dogadywać sie w innym języku czy to takie trudne? Dla chcącego nic trudnego...
Pomógł: 13 razy Wiek: 22 Dołączył: 27 Sie 2008 Posty: 813 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Sro Lut 17, 2010 15:50
Wiem, ale pisałem i nie odpowiadali przez dłuższy czas, teraz dopiero dali znać, że lista jest wysyłana i niedługo będzie można się rejestrować. Bez nerwów
_________________ Jak tam było tak tam było i zawsze jakoś było. Nigdy tak nie było, żeby jakoś nie było
adamek1303, ale o co chodzi? przecież poprostu pytamy czy każdy ma taki problem czy my tylko. Po to jest ten temat żeby poruszać sprawę turnieju.A przez czat online sprawy żadnej ważnej nie załatwisz. Wiem z doświadczenia.
Nikt nie robi afery było proste pytanie o to czy każdy ma taki problem. To tyle.
A dla zainteresowanych mam wiadomość od pani Izabeli z supportu:
Za kilka może kilkanaście minut rejestracja będzie możliwa. Rozmawiali z ipoker i mają to załatwić.
Arnoldao, mniałem tą samą sytuację. Nie było mnie niby na liście chociaż już grałem wcześniejsze turki. Na supporcie online powiedzieli też że koło godz. I muszę Ci powiedzieć, że przed momentem się zarejestrowałem.
Mi napisali jakies pol godziny na angielskim supporcie temu ze sami mnie zarejestruja. Poki co na liscie mnie nie ma. Jak nie zagram to sie wk...wie bo zakladalem konto specjalnie na ta lige...
edit: napisalem znowu, pan dodal mnie do listy i elegancko sie zarejestrowalem... ufff...
Ostatnio zmieniony przez stawisz79 Sro Lut 17, 2010 20:52, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum