Pomógł: 1 raz Wiek: 24 Dołączył: 03 Maj 2009 Posty: 276 Skąd: Katowice
Wysłany: Sro Lut 17, 2010 20:33
Po długiej walce na czacie udało sie zarejestrować. Najbardziej boli mnie jednak, że jesteśmy już w połowie ligii, a cały czas są takie cyrki. Dziś mi się udało w sumie, tylko dlatego że wróciłem godzinę wcześniej z pracy. Inaczej musiałbym się obejść smakiem. Mam nadzieję, że Marta się wypowie dlaczego nie umieją tego raz a porządnie naprawić.
Pomógł: 1 raz Wiek: 24 Dołączył: 03 Maj 2009 Posty: 276 Skąd: Katowice
Wysłany: Sro Lut 17, 2010 23:24
Flop był z Tobą hehe. Potem chyba niepotrzebnie pakowałem się z KJ, ale... myślałem że Kasandrito będzie kradł z niczym, a Ty spasujesz. No ale wpadła Ci ładna parka i musiałem to sprawdzić. De facto oddałem Ci cały swój stack, ale widzę że warto było.
Zaproszone osoby: 27
Wysłany: Czw Lut 18, 2010 08:41
michalj1989 napisał/a:
widze ze mazak dobrze wykorzystal moje zetony ale niestety jak sie w turnieju przegrywa aa na tt to nic zwojowac sie nie da
stety muszę przyznać że w tym turnieju miałem dużo szczęścia w rozdaniach które ciężko zrzucic - tym bardziej kiedy np jak w przypadku z tymi TT sam pierwszy zagrałem allina na otwarcie gry przez knopersa...
podobnie było już na FT kiedy z moją ulubioną reką kupowałem blindy i wygrałem - jak i w HU kiedy mając K5 spada flop ak5, a wahi czycha z 55 ręku a ja na river łapie kolor...
Mam wrażenie że w tym turnieju spełniła się moja luźno rzucona kiedyś teza... jak ktoś gra mało rozdań - to jak już jest w rozdaniu to przeważnie wygrywa... ja przed przerwą zagrałem może 2-3 rozdania... po przerwie nie wiele więcej - a i na FT raczej grałem na przeczekanie i zacząłem agresywniej grać w strefie płatnej...
_________________ "Cienkiego gracza trudno oszukać, tymczasem prawie każdy dobry gracz da się czasem nabrać na blef"
Zaproszone osoby: 22 Pomógł: 19 razy Wiek: 24 Dołączył: 10 Mar 2009 Posty: 2015 Skąd: Sulechów 52'04'19
Wysłany: Czw Lut 18, 2010 09:41
Zgadzam sie z toba mazak co do gry z wąskim zakresem rąk:)
Pomimo tiltu który mnie dopadł wczoraj soft jakos oddawał to co zabrał... Kradzieży malo moze 3x tak to pod rząd ak kk kk aq az smiac mi sie chcialo...bylem dlugo liderem niestety moje stakowanie z kqs z hose nie wyszlo najlepiej ale nie potrafiłem wyrzucić top pary z dama u mego boku:(spokojnie bylem w płatnych ale zmęczenie mówiło ze juz czas na mnie:( godzina 23 jest tak późną godzina dla mnie ze podejmowanie decyzji odbywa sie spontanicznie i sa tego efekty ... No nic jakos trzeba sobie z tym poradzić:) gratuluje dobrego wykorzystania mojego staka i do zobaczenia na stole za tydzien:P
_________________ Flote Pozdrawiamy!!
O Falubazie klubie ty nasz!! <3
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum