Wysłany: Sro Mar 02, 2011 15:24 4 runda cyklu zimowego (satelita) 44$ freeroll
W niedzielę zapraszamy na satelitę czwartej rundy cyklu zimowego Mistrzostwa Pokerkings, gdzie łącznie sponsorowane jest 7000 pln
Nazwa turnieju: Freeroll PokerKingsPL (zakładka Tournaments/Special)
Godzina: 21:00
freeroll 44$
Nagrody:
Udział - 1 punkt do klasyfikacji generalnej
2 miejsce - 22$ ticket do turnieju Król Zimy PokerKingsPL ($22 buy in + 200$ added) + 10 punktów
1 miejsce -22$ ticket do turnieju Król Zimy PokerKingsPL ($22 buy in + 200$ added) + 10 punktów
Więcej o klasyfikacji generalnej w której do wygrania pamiątkowy Puchar, tytuł KRÓLA ZIMY, udział w finale 800$ i udział w czteroosobowym turnieju MASTERS o tytuł Króla 2011 przeczytasz tutaj:
By wziąć udział we freerolllu gracz musi w ciągu poprzedzającego tygodnia ugrać na Chili minimum 10 FPP. Terminem ostatecznym zbieranie punktów jest zawsza piątek godzina 17:00. Dostęp do turnieju jest zamknięty na listę. Automat wpuści tylko osoby rejestrujące się z naszego bannera..
Banner promocyjny - rejestracja z niego w ChiliPoker pozwala dożywotnio brać udział w naszych turniejach:
Rejestracja do turniejów jest otwarta na 72h przed jego początkiem. W razie problemów - proszę pisać na adres: izabela.omonkowska (malpa) chilipoker.com. W weekend, żadne reklamacje nie będą już rozpatrywane !!!
Proszę o dyskusje i komentarze w trakcie trwania turnieju właśnie w tym wątku.
Życzymy powodzenia i do zobaczenia przy stole!
_________________ Trzeba się nauczyć ponosić porażki. Nie można stworzyć nic nowego, jeżeli nie potrafi się akceptować pomyłek.
Zauważyłeś błąd bądź potrzebujesz pomocy? Napisz tutaj
Do tego się jeszcze nie załapie ale w następnym będę mógł grać jeśli dzisiaj uzbierałem pkt ?
I jeszcze jedno pytanie,czy złożenie depozytu (ponad 20$)uboważnia mnie do otrzymania jakiegoś ticketu jeśli jestem nowym graczem ?wpłacałem paysefecard
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 11 razy Wiek: 25 Dołączył: 03 Maj 2009 Posty: 806 Skąd: Węgorzewo/Gdańsk
Wysłany: Sob Mar 05, 2011 13:11
polak13, następny będzie za 2 tygodnie. Napisane jest, że w tygodniu poprzedzającym. Ja to rozumiem, że punkty należy uzbierać między 14-18 (do 17.00cet) marca żeby zagrać w kolejnym freerollu.
Jeśli chodzi o depozyt to na chilli trzeba ugrać punkty żeby dostać ticket na depositors freeroll.
1. w pierwszych dwóch tygodnaich (albo dwóch ostatnich tygodniach) należy ugrać 100 FPPs żeby dostać dwa tickety na turnieje 1500$ Bi-Weekly Depositors.
2. w pierwszym miesiącu trzeba ugrać 200 FPPs żeby dostać ticket do 2000$ 1st depositors freeroll.
Ja trochę tego nie doczytałem w związku z czym nie udało mi się ugrać ticketu. Teraz żałuję bo na prawdę mało osób w nich gra. Na turniej 1500$ za 5 dni dopiero jest 52 uczestników.
Przy okazji przypominam o rejestracji do turnieju. Minimum to 25, w tej chwili jest 7. Niska frekwencja może wynikać z tego, że dużo forumowiczów jest w Ostravie. Także kto może nich się rejestruje:)
Kurcze pieczone... zapomniałem o tym turnieju :/ a miałem wielką ochotę powalczyć i zagrać w turnieju głównym, poza tym widzę, że sit outem dotarłem do 11 miejsca, ładnie :P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum