Więcej o klasyfikacji generalnej w której do wygrania pamiątkowy Puchar, tytuł KRÓLA WIOSNY, udział w finale 800$ i udział w czteroosobowym turnieju MASTERS o tytuł Króla 2011 przeczytasz tutaj:
Rejestracja do turniejów jest otwarta na 72h przed jego początkiem. W razie problemów - proszę pisać na adres: izabela.omonkowska (malpa) chilipoker.com. W weekend, żadne reklamacje nie będą już rozpatrywane !!!
Proszę o dyskusje i komentarze w trakcie trwania turnieju właśnie w tym wątku.
Życzymy powodzenia i do zobaczenia przy stole!
_________________ Trzeba się nauczyć ponosić porażki. Nie można stworzyć nic nowego, jeżeli nie potrafi się akceptować pomyłek.
Zauważyłeś błąd bądź potrzebujesz pomocy? Napisz tutaj
Pomógł: 3 razy Dołączył: 09 Kwi 2009 Posty: 909 Skąd: Tokio (Japonia)
Wysłany: Nie Cze 19, 2011 23:32
Ja dzisiaj na chili 2 godzinki gry i w tym czasie 4 x Asy mi złamali (w tym oczywiście w naszym turku) - a dostałem jeszcze z 5 razy AA - masakra - ale tylko raz dostałem na nich jakąkolwiek akcję na plus..
Zaproszone osoby: 27
Wysłany: Pon Cze 20, 2011 00:56
Fajnie jest mieć w końcu przyjemność z wrzucenia wyników...
Przełamałem dziś swoją skłonność do tiltów w czym też poniekąd pomagał soft - szczególnie w HU ( tu sorki dla seboli szczególnie za dwa rozdania - KK na qx i TT na 5x )
Dodatkowo powiem, stwierdzając że sebola grał pod wpływem życiodajnych napoi tto ta wygrana jest jak trafienie w multi 10tki z PLUSEM!
chili.JPG wyniki chili
Plik ściągnięto 542 raz(y) 18,48 KB
_________________ "Cienkiego gracza trudno oszukać, tymczasem prawie każdy dobry gracz da się czasem nabrać na blef"
Graty Mazak - należało Ci się całkowicie - ja co prawda miałem dziś połaczenie zabawy, imprezy z pokerem - ale grałem zupełnie na poważnie - tym bardziej że wiesz, że dla mnie wyniki generalki są bardzo ważne - bo udaje się liderować.
SZACUNEK ZA WYGRANĄ - bo jak zaczynaliśmy to było jakieś 20k do 5k dla mnie - a i tak i wygrałeś - no fakt dzisiaj byłeś naznaczony przez soft - ale mogłem to inaczej rozegrać z większą presją - ciekawe jak byś reagował? Z taką przewagą powinieniem całkiem inaczej grać - ale ciężko być aktywnym rozmówcą, gdy w rozmowie uczestniczą dwie osoby i ciężko być aktywnym pokerzystą, gdy w grze uczestniczą dwie osoby. Jeszcze raz GRATY MAZAK - dla mnie to wielką przyjemnością była gra z TOBĄ w HU - tym bardziej że wyznajesz moją filozofię pokera.
Ojjjj ale posłodziłem - ale cóż w końcu były admin To dałem mu wygrać
_________________ CZŁOWIEK KTÓRY NIE ZMIERZA DO JAKIEGOŚ CELU, NIE OSIĄGNIE ŻADNEGO - A.France
Wysłany: Pon Cze 20, 2011 09:19
Sebola napisał/a:
no fakt dzisiaj byłeś naznaczony przez soft - ale mogłem to inaczej rozegrać z większą presją - ciekawe jak byś reagował?
Myślę że byłby to lepszy sposób i na pomoc softu musiałbym liczyć szybciej gdyż ogólnie w HU dostawałem straszne badziewie... zresztą sam turniej też mnie nie rozpieszczał pod względem kart startowych, raz AA i nawet do bb nikt nie dołożył - a szkoda bo wcześniej dwa rozdania również atakowałem blindy... raz KK już w fazie HU opłacone troszkę lepiej... W fazie początkowej co coś ugrałem to musiałem oddać biedniejszym... Na szczeście tak jak mówisz byłem naznaczony i jak dochodziło do allinów z bogatszymi to wygrywałem coinflipy no i te dwa rozdania magiczne w hu...
Sebola napisał/a:
Ojjjj ale posłodziłem - ale cóż w końcu były admin To dałem mu wygrać
Z tym słodzeniem to jakaś moda ostatnio w polskim sporcie... ale lepiej wynosić rywala na piedestał i go ograć niż sprowadzać do fisha i wtedy wygrać - po co to za frajda ograć fisha i czym później sama wygrana jest?... Więc po wtórze się raz jeszcze - biorąc okoliczności gry - ta wygrana jest jak trafienie w multi 10tki z PLUSEM!
_________________ "Cienkiego gracza trudno oszukać, tymczasem prawie każdy dobry gracz da się czasem nabrać na blef"
Wysłany: Pon Cze 20, 2011 11:32
radost21 napisał/a:
zaczniesz filtrowac wyrazy na k
wiesz jako prawdziwy sportowiec ten element rywalizacji niestety chyba jest nie do przeskoczenia... na szczęście opanowałem już technikę wrzucania tylko softowi a nie innym graczom więc jest luzik
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum