Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8497 Skąd: Saragossa
Wysłany: Pon Mar 16, 2009 16:48 4/8 Liga Pokerkings
W Niedzielę 22.03 o godzinie 21:00 czwarty turniej na platformie Paradise Poker
Nazwa turnieju "Liga Pokerkings", już powinien być w lobby, w zakładce "Prywatne".
Rejestracja zacznie sie na 2h przed rozpoczęciem.
Dostęp do turnieju jest zamknięty na hasło. które zostanie rozesłane na ok. 12h przed rozpoczęciem turnieju. Wpisowe do turnieju 5+0.5 EUR.
W turnieju będzie mógł zagrać każdy użytkownik forum który:
A) Zarejestruje się z naszego bannera/linku i poda swoje ID celem weryfikacji
LUB
B) Jest aktywny na forum i należy do grupy uprzywilejowanej.
W turnieju zagra tylko ok. 30 osób, planowana pula to 250 EUR.
Dodatkowo jest zliczana klasyfikacja generalna z 8 kolejnych turniejów, a w niej do wygrania:
1. Puchar + złoty medal
2. Puchar + srebrny medal
3. Puchar + brązowy medal
4. Torba + podkładka pod mysz + długopis
5. Torba + podkładka pod mysz + długopis
Proszę o dyskusje i komentarze w trakcie trwania turnieju właśnie w tym wątku.
Rejestracja z tego bannerka i aktywność na forum pozwoli Ci zagrać w turnieju i oraz zgarnąć bonus 500 EUR i żetony:
Ci którzy nie widzą bannera a chcą dostać bonus mogą się rejestrować PRZEZ TEN LINK
Wszystkie osoby które zarejestrowały się z NASZEGO BANNERA i chcą zagrać - są proszone o wysłanie PW do mnie (lub podanie w tym wątku) swojego ID (numer!) w Sportingbet/Paradise POker.
Dokonamy weryfikacji i jeśli zostanie to potwierdzone - zostaniecie dodani do grupy "Gracze" i tym samym uzyskacie hasło do turnieju (oraz innych naszych turniejów specjalnych).
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Ja gościa nie rozumiem. Kto mu da te 5euro za hasło do turka z buy-inem i tylko 3 miejscami w kasie? Hmm a może jednak ktoś mu zapłacił wcześniej i chłopak chce zostać biznesmenem
Tak czy inaczej żal mi kolesia.
A ja tydzień temu zawaliłem turniej i nie zagrałem co nieco przesunęło mnie w dół w generalce ale dzisiaj będę na pewno i cel jest prosty. Minimum FT a cel główny to oczywiście TOP3
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8497 Skąd: Saragossa
Wysłany: Nie Mar 22, 2009 17:18
No to w tym tygodniu sprawa jest poważna, bo na razie tylko osoby powyżej 100 postów miały dostęp do hasła... Więc ten oszust jest kimś z niebieskich...
Kara za ujawnianie treści poufnej jest spora, aż warto poświęcić czas by takiego cwaniaka złapać i na nim zarobić.
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Wysłany: Nie Mar 22, 2009 17:28
Chyba alarm zbyt szybki, bo widzę, że niebiescy jeszcze nie mieli dostępu do hasła. Nikt nie miał! Tak więc tragedii nie ma, kolega próbuje sprzedać hasło którego nie ma, lol.
Wysłany: Nie Mar 22, 2009 19:27
No i załatwione. Kolega żadnego hasła więcej nie dostanie, zarobił za to u nas bana oraz bonusowo ban w Paradise (bo przy okazji wyszło na jaw, że jest niepełnoletni).
Dzięki wszystkim za szybką reakcję i akcję której by się Monk nie powstydził .
To co dzis soft robil to masakra. Na samym poczatku dostaje AA QQ , z 22 lapie seta na flopie i jak zwykle nic nie zarabiam.
Pozniej dostaje QQ i reraise od Mazaka, na flopie pojawia sie A ale Mazak tez tak jakos bez duzych checi gral - check check i zabetowal na riverze, sprawdzilem - pokazal seta A.
Nastepnie walka na shorcie, kradziez blindow i dostaje AQ. Przedemna Adi wchodzi allin, call. Pokazuje KT w treflu - mysle nie jest zle. Flop to 3 random karty , wszystkie w treflu ... Zostalo mi cale 250 zetonow, po 2 rozdaniach wale allina z Q9off, przeciwnik pokazuje J9off - J na flop zalatwia sprawe. SICK !!
No i koniec. 2 miejsce a więc można powiedzieć że ponad zamierzenia. Początek turka jak zwykle dla mnie nie udany. Bardzo długo byłem ostatni ale na szczęście jeden all-in pozwolił wrócić do gry. Później all-in z AK i sprawdzony przez adicegle (bodajże) za pośrednictwem "miss-clicka". I to dało mi już stack około 3K. Potem kolejny all-in i już było 6K. I co dalej? Pasmo beznadziejnych rąk. W końcu dostałem KK i sprawdziłem all-ina aleksieja który mi je połamał swoim A4. Ale udało się dojść do TOP3 i w końcu do HU z Sebolą który nie ma co ukrywać zanotował dzisiaj najwięcej lucky riverów. I taki też miał w HU. Ja na ręce 99 raise 3xB, Sebola re-raise ja all-in i pokazuje 55. Już po flopie chciałem dziękować za grę i cieszyć się z wygranej a tu runner runner strit :/ Zostało mi około 6K a różnica między nami była ogromna (20K). Bardzo fajnie mi się grało HU i w pewnym momencie to ja miałem 23K a Sebola 10K. Ale jednak Sebola to wygrał i oczywiście gratulacje dla ciebie farciarzu
Zaproszone osoby: 27
Wysłany: Pon Mar 23, 2009 00:59
coolen napisał/a:
Pozniej dostaje QQ i reraise od Mazaka,
Dziwie sie troszke ze na moj raise nie odpowiedziales pre-flop allinem... No ale nic - w pierwszej fazie zlapalem kilka rozdan i gralo sie lepiej... srodkowa faza dwa misscliki ( 650zetonow oddane za darmo ), i alliny coin flipowe ze spiegolem - w tym przyadku pary pokonane - najpierw on zlamal moje 88 a pozniej ja jego TT... No i FT - wyczekanie... szczesliwy allin 3 outsowy wygrany... pozniej pechowo poleciał Adi (ja zainicjowałem akcje;) ) - no i w przeciwienstwie do zeszlego tygodnia skonczyłem oczko wyżej...
_________________ "Cienkiego gracza trudno oszukać, tymczasem prawie każdy dobry gracz da się czasem nabrać na blef"
A ja dziś przepraszam wszystkich, którzy dostali ode mnie moim fartem Po raz kolejny potwierdza się moja teoria - że jak komuś idzie w turku na PARADISE (czy jak ja to nazywam jest "naznaczony") to naprawdę musi się naprawdę postarać żeby takiego turka nie wygrać.
Dziś to ja byłem NAZNACZONY - i to ile szczęścia dzisiaj miałem na PARADISE - to chyba przez ostatnie pół roku nie miałem na wszystkich pokerroomach razem wziętych.
De facto miałem w ogóle nie grac w tym turku. Późno wracałęm z meczu więc poprosiłem moją żonę żeby się zarejestrowała w tym turku - tak na wszelki wypadek jakby miało zabraknąć minimalnej ilości graczy. Do domu wróciłem jakoś koło 21.40- ale widocznie gra była bardzo zaciekła bo miałem jeszcze porządny stack - coś ok. 1100 chipsów. Pomyślałem trzeba się nadbudować, bo musze wyskoczyć jeszcze na 20 minut - i albo odpadnę albo po powrocie jeszcze będę grał. Oczywiście jakimś niesamowitym szczęściem- po jakimś dziwnym all inie preflop się podwoiłem i spokojnie zniknąłem na 20 minut - jak wróciłem to było oczywiście pasmo szczęścia do samego końca.
Raz podupadłem po all inie z Aleksem - ale zaraz w następnym rozdaniu spowrotem siępodwoiłem po znowu szczęśliwym all inie tak naprawde rzuconym od niechcenia i z rezygnacji. W międzyczasie bowiem musiałem zjeść jakąś kolację i wyprac sprzęt i jakośnie miałem ochoty na grę.
Dotarłem oczywiście do finałowego HU z suchymziomem i tam mając przewagę stacka szybko ją roztrwoniłem, aż doszło do sławetnego rozdania moje 55 na 99 suchego i mój runner runner strit - Po tym rozdaniu znów miałem znaczną przewagę i znów suchy konsekwentną i bardzo dobrą grą zyskał znaczną przewagę. Momentem przełomowym było jednak moje wygrane rozdanie gdzie wygrałem wyższym kickerem przy moich i suchego dwóch parach. Później już poszło z górki a pojedynek zakończyłem łądnie rozegranym setem JJJ na dwie pary suchego.
Ogólnie finałowe HU trwało bardzo długo a Suchyziom bardzo umiejętnie i bardzo dzielnie przeciwstawiał się ogromowi mojego szczęscia hehehe - w końcu jednak poległ, ale graty za grę.
Na koniec jeszcze raz przepraszam wszystkich których wyeliminowałem jakimiś dziwnymi all inami i callami - pewnie się wkurzyliście, bo ja na Waszym miejscu na pewno też bym się zdenerwował. I'm sorry
_________________ CZŁOWIEK KTÓRY NIE ZMIERZA DO JAKIEGOŚ CELU, NIE OSIĄGNIE ŻADNEGO - A.France
Daj mi spokoj nastepny turniej gdzie moglem spokojnie do platnych dojsc a oczywiscie moja fantazja i cierpliwosc nie wytrzymala.......... AJ vs KK przy flopie Jxx i przy tylko 2xBB od seboli nie spodziewalem ze sie natne na KK kurde szkoda bo jak zawsze mnie wyeliminowal i jak zawsze sfrustrowany aleksik w plecy a juz tak liczac moglem spokojnie z 100euro na tych turkach zarobic gdyby nie moja slaba gra pod koncowke....
Jedna sprawa bardzo wazna moze przeniesiemy ten turniej ktory ma byc za tydzien bo ptrzeciez wszyscy w poznaniu bedziemy i malo osob zdazy w niedziele wieczorem do domu jak mamy jeszcze turniej everest w niedziele
Zaproszone osoby: 5 Pomógł: 2 razy Wiek: 50 Dołączył: 06 Maj 2007 Posty: 507
Wysłany: Pon Mar 23, 2009 08:30
Czwarty turniej w którym nareszcie trzeba było się zabrać za odrabianie strat w generalce lub przynajmniej zająć jakieś miejsce w kasie
...wczoraj grało mi się dobrze,mimo przegranych sprawdzonych przeze mnie all-inów pf,najpierw moje AK przegrało z A4 titanum,a później moje 88 nie utrzymały się z KQ adiego...mimo tego żetony pozwalały na spokojną jeszcze grę...i nagle trzask... prask...awaria wyłączyli prąd na części osiedla...i pograłem
...ech...
Wrrrrr, Sebola!!! Znowu bubbel!!!! Można się pochlastać!
Fakt faktem, że suma szczęścia musi równać się 0 i tak też było w moim przypadku,
ale czemu akurat w takim momencie?! Moje AK na AJ Seboli... i strit na turnie... no żal...
Dziwie sie troszke ze na moj raise nie odpowiedziales pre-flop allinem
Hehe ostatnio zaczalem grac na PP i jakos tak dziwnie jest ze gdy ja mam pare to przeciwnik ma pare wieksza. Z drugiego turka odpadlem QQ vs KK, w coolerach JJ vs QQ i KK vs AA wiec wolalem obejrzec flop i podjac decyzje. Jako ze padl A to wiedzialem ze bedzie fold ale niestety ciekawosc wygrala i oddalem CI troche zetonow
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum