W środę o godzinie 22.00 zapraszamy na nasz turniej organizowany na platformie Everest Poker
Wpisowe to tylko 2$ + 0.2$, freezeout, a do puli dodajemy 100$ ! . Biorąc pod uwagę, że zagra ok 20 graczy, to turniej ma najlepszy ROI jaki znajdziecie w tej sieci.
Dodatkowo z wszystkich turniejów będzie zliczana klasyfikacja generalna, a najlepszych 8 graczy cyklu zagra w finale o tokeny warte 370$.
Nazwa turnieju to zawsze: "www.PokerKings.pl" - juz powinien być widoczny w lobby.
Rejestracja będzie chroniona hasłem które podamy na 12h przed rozpoczęciem turnieju.
W turnieju będzie mógł zagrać każdy użytkownik forum który:
A) Zarejestruje się z naszego bannera/linku i prześle screen z wpisaną premią Pkings300 lub Pokerkingsrace
LUB
B) Jest aktywny na forum i należy do grupy uprzywilejowanej ("Aktywni pokerzyści" lub Gracze").
Banner z którego rejestracja pozwala wpisać kod promocji: pkings300 i wziąć udział we wszystkich turniejach:
Osoby które nie widzą bannera mogą w zamian rejestrować się z TEGO LINKU
Proszę o dyskusję na temat turnieju i jego przebiegu w tym wątku
_________________ Trzeba się nauczyć ponosić porażki. Nie można stworzyć nic nowego, jeżeli nie potrafi się akceptować pomyłek.
Zauważyłeś błąd bądź potrzebujesz pomocy? Napisz tutaj
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 17 razy Wiek: 30 Dołączył: 23 Mar 2009 Posty: 1525
Wysłany: Czw Lip 09, 2009 09:43
A ja przegrałem wszystkie rozdania, w jakie wszedłem. I co?
Najlepsza moja ręka wieczoru JJ, J na stole, a przeciwnikowi doszło do najniższego strita już na turnie, rzucał allina z A5 Na szczęście miał mało czipsów. I odpadł przede mną. Z częścią moich żetonów. Tylko nie pamiętam, czy to był Spiegol czy SithJar...
Ogólnie, poszło beznadziejnie. Ale w takim małym turku... cóż. Jednej osobie pójdzie świetnie, czterem następnym pójdzie dobrze / średnio, a reszcie pójdzie nienajlepiej Co zrobic.
_________________ Posty wyrażają poglądy. Proszę o weryfikację faktów przed wcielaniem w życie.
Wysłany: Czw Lip 09, 2009 10:19
adicegla napisał/a:
To był Sith, bo ja sprawdziłem jego all-ina z 22 na moje 44 i się ten mój "monster" utrzymał
Ale widzę, że Tobie też nie na długo to pomogło.
Ja przynajmniej mam mini-satysfakcję, że resztę swoich czipsów oddałem (tak, w idiotyczny sposób, ale miałem już dość gry...) Baziemu, który chociaż je dobrze zużył.
_________________ Posty wyrażają poglądy. Proszę o weryfikację faktów przed wcielaniem w życie.
No ja wszystkie swoje chipsy oddałem Baziemu, ale uważam jego sprawdzenie mojego all-ina (re-raise, gdzie wcześniej grałem dość spokojnie) za co najmniej dziwne (z A7os )...
1) zlimpowales 2 rozdanie pod rzad z wczesnej pozycji, przy czym w pierwszym o pule sie nie biles
2) ja podbilem do 4BB (100/200 ja uderzylem za 800)
3) ty miales 1700 zetonow wiec twoj allin przy moim 800 w puli to byl juz minraise wiec chyba glupio bylo nie dorzucic
4) jakbym nawet przegral bym i tak mial powyzej sredniego stacku
5) to byl steal
Wcale nie jestem dumny z tego zagrania - po twoim allinie spodziewalem sie ze masz lepiej - ale z czym sie allinowales? QJs - wiec i tak mialem coinflipa... (a nawet mialem ten 1% wiecej)... na coinflipa nie dorzucic do minraisa troche dziwne...
6) bylem stiltowany bo przegralem pare rozdan wczesniej pule w glupi sposob
i to 2 zagrania ktore z wczoraj dosc zle wspominam... reszta byla ok - fazy poznej nie licze bo tam byly juz prawie same alliny i wyboru duzego w kartach nie bylo...
wheeny, przeciez gralem w 90% tylko premium hands troche zarlo
Wysłany: Czw Lip 09, 2009 16:26
bazee napisał/a:
przeciez gralem w 90% tylko premium hands troche zarlo
Wiem, właśnie to jest problem, że miałeś ich sporo z tego co widziałem! Czy przypadkiem dokonywałeś niedawno większego depozytu na room?
Hehehe
To jest właśnie mój problem - nie wierzę, że ktoś może dostawać dużo dobrych rąk, a jak same śmieci. I w końcu sprawdzam z any2, tylko żeby zobaczyć, czy to prawda. Wczoraj dwa razy tak samo zrobiłem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum