eh szkoda że nie mogłem pograć ale nastepnym razem jak chcecie wydac te 330 $ to lepiej by bylo dac 10 biletow za 33 $ ale to tylko moje skromne zdanie no chyba ze pokerstars dal te bilety bez mozliwosci wymiany na inne
Kujak90, turniej za 33$ to większość z nas mogłaby zagrać w ramach sobotniej rozrywki - zamiast wydać 100pln na impreze to zagram turniej. A ticket za 109$ to myślę, ze już niewielu by się pokusiło na takie "widzimisie" za tą kwotę, a tak można było mieć to za darmo
Czyli rozumiem, że to było tylko stwierdzenie, że nigdy nie grałeś i nie ma nic wspólnego z tym, że nigdy byś nie zagrał. Bo nie wiem po co w takim razie pisałeś, że nigdy tak drogiego nie grałes, jak podałam przykłąd wyboru turniej czy impreza za stówkę.
Zaproszone osoby: 2 Pomógł: 10 razy Dołączył: 04 Maj 2008 Posty: 2722 Skąd: Łódź
Wysłany: Sro Sty 18, 2012 16:08
wheeny napisał/a:
BTW, bo nie można edytować, formuła tego turka z blindami 3 minuty - debilna. Sori.
Hmm, Wheeny - turniej byl podziekowaniem od PS za to, ze gralismy lige HU na ich sofcie, wiec uwazam, ze jestes ostatnia osoba, ktora ma prawo w ten sposob go krytykowac!
Ja sie naprawde dziwie, ze Gloremy jeszcze sie chce w to pieprzyc, zalatwia zajebisty turek, wejsciowki sa naprawde zajebiste, wiekszosc bowiem nie moglaby sobie pozwolic na direct BI do takiego turka, i oczywiscie ciagle jakies problemy!
A co do gry BM - wszystko zalezy od podejscia - jezeli poker to Twoje hobby, to nie widze problemu zeby wplacic kase i zagdac cos niebankrollowego. Jezeli traktujesz to calkowicie jako zrodlo zysku, nie zabawe, to rzeczywiscie moze byc komus szkoda...
_________________ It's not enough to be a great player, you must also play great
Kujak90, turniej za 33$ to większość z nas mogłaby zagrać w ramach sobotniej rozrywki - zamiast wydać 100pln na impreze to zagram turniej. A ticket za 109$ to myślę, ze już niewielu by się pokusiło na takie "widzimisie" za tą kwotę, a tak można było mieć to za darmo
chodzi mi że wieksza liczba osob byla by szcześliwa ale doczytałem ze ps dał bilety za darmo wiec spoko
Zaproszone osoby: 2 Pomógł: 10 razy Dołączył: 04 Maj 2008 Posty: 2722 Skąd: Łódź
Wysłany: Sro Sty 18, 2012 17:01
Ted Forester - tylko to jest chore, bo naprawde jako forum nie generujemy takiego rake, zeby nas blagali o przyjecie trzech ticketow za 110$ - i zebysmy jeszcze mogli warunki stawiac.
_________________ It's not enough to be a great player, you must also play great
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 17 razy Wiek: 30 Dołączył: 23 Mar 2009 Posty: 1525
Wysłany: Sro Sty 18, 2012 17:47
Sith napisał/a:
Hmm, Wheeny - turniej byl podziekowaniem od PS za to, ze gralismy lige HU na ich sofcie, wiec uwazam, ze jestes ostatnia osoba, ktora ma prawo w ten sposob go krytykowac!
Dlaczego ostatnia, a nie np. przedostatnia lub przed-przed ostatnia? Poza tym, idąc tym tropem: nie mam prawa krytykować sztuki jeśli sam nie maluję? Czy coś w tym stylu?
I nie odnoś tego do roli Glorego, bo jego pracy nigdzie nie skrytykowałem - przypisałeś to tylko nie tam, gdzie powinieneś. Skrytykowałem tylko strukturę blindów w jednym turnieju (losowa, bezsensowna, coinflipowa), a nie funkcjonowanie całego forum.
gama napisał/a:
Czyli rozumiem, że to było tylko stwierdzenie, że nigdy nie grałeś i nie ma nic wspólnego z tym, że nigdy byś nie zagrał. Bo nie wiem po co w takim razie pisałeś, że nigdy tak drogiego nie grałes, jak podałam przykłąd wyboru turniej czy impreza za stówkę.
Odnosiłem się tylko do tego, co napisałaś o większości osób z forum. Śmiem twierdzić, że przeciwnie - większość osób z forum nie zagrałaby turnieju za $33. I to wcale nie jest to samo, co impreza za stówkę.
_________________ Posty wyrażają poglądy. Proszę o weryfikację faktów przed wcielaniem w życie.
Nie krytykuje tego jako niesprawiedliwości FORUM tylko niewiedzy o odbytej lidze.Grę w pokera traktuje jak najbardziej poważnie w końcu to kasa ale jak zdarza się coś za free to czemu zawsze bezemnie
Co do struktury w tym turnieju - nagrodą były tickety to TCOOP, czyli: Turbo Championship of Online Poker. Zatem jak sama nazwa wskazuje nikt tu raczej nie zrobił nam na złość dając turbo blindy
Witam dzisiaj podsumowanie Mikro na Poker Stars Logujcie się pod koniec rejestracji 85% że od 3-do 5rozdań zgarniecie cała pule a wiara da WAM NASTĘPNE 10% pretensje na PW dam Wam na prawdę dużo rad nara
ostatnio są z nagrodami pieniężnymi, które oczywiście można przeznaczyć na wpisowe
Ale takie z ticketami na pewno też się znajdą - wystarczy być aktywnym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum