Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8395 Skąd: Saragossa
Wysłany: Pią Wrz 16, 2011 13:23 300$ freeroll dla Pokerkings na William Hill !
Ponieważ sierpniowa liga nie cieszyła się dużym zainteresowaniem, we wrzesniu chcemy zrobić coś zupełnie innego - jeden duży turniej z pulą 300$ !
Szczegóły turnieju;
Nazwa turnieju: PokerKingsPL
Data: 03/10/2011, 20:00
Minimalna liczba graczy: 10
Pula: 300$
Buy-in: 0, freeroll
Poziomy: 15 min, 1500 zetonow na start
Turniej znajdziecie w zakladce WH Exclusives, rejestracja ruszy w dniu turnieju.
By zagrać w turnieju należy spełnić jeden z dwóch warunków:
1. Zarejestrować się w William Hill z naszego linku/bannera (poniżej) i dokonać we wrześniu pierwszego depozytu (min. 20$).
lub
2. W przypadku forumowiczów którzy mają już konta w William Hill z naszego linku - wystarczy ugrać we wrześniu 500 FPP w William Hill i zgłosić mi do do 1 pazdziernika na PW.
Życzymy powodzenia i do zobaczenia przy stole!
Banner promocyjny - rejestracja z niego w William Hill pozwala wziąć udział w lidze:
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8395 Skąd: Saragossa
Wysłany: Pią Wrz 16, 2011 13:49
Dwie istotne informacje - jesli ktos sie zarejestruje i dokona depozytu - prosze na wszelki wypadek to tu zglaszac, podajac swoj login w WH. Na wszelki wypadek bede to zglaszal do WH by pozniej sie nie okazalo ze kogos niewylapalo.
Po drugie - turniej ma ustawione minimum 10 graczy i wydaje mi sie ze "na styk" zostanie ono osiagniete. Jesli jednak sie nie uda i turniej zostanie odwolany z powodu zbyt malej frekwencji - na 90% w pazdzierniku bedzie podwojna pula (600$) z minimum 20 graczami (oczywiscie Ci z wrzesnia beda mogli wtedy zagrac).
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Dokładnie nie wiem o co Ci chodzi ale za każdy $0.05 rake'u dostajesz 1,5FPP.
Mam nadzieje, że nic nie namieszałem i WH Points widoczne w kasjerze to to samo co FPP.
_________________ "Bywają okazje, gdy zwyczajnie nie można się nie napić." - A. Sapkowski.
Mam nadzieje, że nic nie namieszałem i WH Points widoczne w kasjerze to to samo co FPP.
Proszę kogoś kompetentnego o potwierdzenie tej informacji, że WH Points = FPP o których Glory wspomniał w pierwszym poście. Dzisiaj prawdopodobnie dobiję do 500 i nie chciałbym, żeby okazało się, że ugrałem za mało.
_________________ "Bywają okazje, gdy zwyczajnie nie można się nie napić." - A. Sapkowski.
Jakby co to ja ugrałem.. - aha trzeba na pw do Glorego? Już wysyłam. Jahu - czekam na ciebie
No to spotkamy się w Heads-upie . Mnie jeszcze zostało do rozegrania 16 dwudolarowych HU Super Turbo - czyli jakieś pół godziny. Polecam każdemu, wystarczy rozegrać 167 HU Super Turbo za $2. Oczywiście tych pięcio dolarowych jeszcze mniej. Całość zajęła mi 10 godzin gry (bez multitablowania) więc myślę, że warto.
Tylko jeszcze żeby te poziomy blindów zostały wydłużone.
Wysłany: Pią Wrz 30, 2011 13:17
Update - na chwile obecna mamy zaledwie 5 potwierdzonych garaczy. Czyli jest juz pewne ze turniej bedzie kameralny i niezwykle oplaca sie w nim zagrac. Jesli ktos nie ma jeszcze konta w William Hill - lepsza okazja do jego otwarcia sie juz nie powtorzy !
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Trochę za późno zacząłem dobijać pkt na WH, w ostatnich dniach miałem się wyrobić ale niestety dopadł mnie wirus żołądkowy, całe noce nie przespane wymioty etc.. ledwo co żyje i już po ptokach raczej...
Trochę za późno zacząłem dobijać pkt na WH, w ostatnich dniach miałem się wyrobić ale niestety dopadł mnie wirus żołądkowy, całe noce nie przespane wymioty etc.. ledwo co żyje i już po ptokach raczej...
Ale powodzenia wszystkim co zdążyli
Śliwka, rozegranie 167 HU Super Turbo za 2 dolary zajęło mi 10 godzin. Jeżeli będziesz multitablował to wyjdzie jakieś 5. Napisałeś, że późno zacząłeś dobijać, więc pewnie jakieś punkty już masz. Myślę, że w 4 godziny się wyrobisz, a jakbyś jeszcze zwiększył stawki...
Zaproszone osoby: 22 Pomógł: 19 razy Wiek: 23 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 1888 Skąd: Sulechów 52'04'19
Wysłany: Pią Wrz 30, 2011 17:00
sl1wk4 napisał/a:
Ale powodzenia wszystkim co zdążyli
slabo wspominam ten tydzień w sumie chcę o nim zapomnieć
_________________ Flote Pozdrawiamy!!
O Falubazie klubie ty nasz!! <3
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum