Stack: 5.000, 8 min blinds
Freezout, bez rebuy i addon
Co należy zrobić by wziąć udział w naszym unikalnyum turnieju? Jak zawsze najbardziej doceniamy osoby ktore aktywnie uczestnicza w rozwoju forum. Tym razem zapraszamy do gry wszystkich userow z grup Elitarny, VIP i Pokerkings
Turniej jest zamknięty na hasło które znajdziecie w zamkniętych dla w/w grup działach.
W turnieju mogą zagrać również osoby które nie mają jeszcze konta w PokerStars - wystarczy zarejestrować się z poniższego bannera, dokonać depozytu a następnie wysłać mi na PW ( http://www.pokerkings.pl/privmsg.htm?mode=post&u=2 ) swoj login z PokerStars, date pierwszego depozytu i wplacona kwote - po zweryfikowaniu ze jestescie z bannera otrzymacie haslo na PW na 15 min przed startem turnieju.
Wysłany: Sob Lut 18, 2012 01:06 Re: 300 $ freeroll - tylko dla nas na PokerStars
Berba napisał/a:
W turnieju mogą zagrać również osoby które nie mają jeszcze konta w PokerStars - wystarczy zarejestrować się z poniższego bannera, dokonać depozytu a następnie wysłać mi na PW ( http://www.pokerkings.pl/...m?mode=post&u=2 ) swoj login z PokerStars, date pierwszego depozytu i wplacona kwote - po zweryfikowaniu ze jestescie z bannera otrzymacie haslo na PW na 15 min przed startem turnieju.
Berba pisze po arabsku więc przetłumaczę, że trzeba
"Turniej jest zamknięty na hasło które znajdziecie w zamkniętych dla w/w grup działach. "
Berba, chyba wkradł się błąd stylistyczny:) dla w/w grup (Elitarny, VIP i Pokerkings) hasło znajduje się w OTWARTYCH dla nich działach. Zamknięte są działy dla pozostałych użytkowników forum. A z aktualnego opisu wynika, że działy z hasłem są zamknięte dla w/w grup.
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8497 Skąd: Saragossa
Wysłany: Sob Lut 18, 2012 11:45
killer19, hm, no nie do konca. Cos zostalo zamkniete tak by tylko okreslona grupa miala dostep. Wiec jest do dzial zamkniety, dla grupy xxx. Kwestia przecinka .
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Żeby należeć do Elitarnych nie wystarczy "nastukanie" 100 postów. Musisz również aktywnie uczestniczyć w forum - co w sumie wiąże się z postami, ale są one sprawdzane pod kątem "sensowności".
Przepraszam Profesorze Miodku za błąd w pisowni! Wszystko fajnie wygląda na chwilę obecną zarejestrowanych do turnieju jest 16 osób tylko powiem mi ile jest z Waszego forum? Kolega koledze na pewno udostępni hasło:) Powodzenia!
mikeszczecin do wszystkich pw wysłałeś? i tak hasła nikt ci nie poda więc szkoda prób ale jak będziesz dalej aktywny na forum to może w następnym się załapiesz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum