Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8497 Skąd: Saragossa
Wysłany: Sro Wrz 28, 2011 15:48 300$ freeroll - tylko dla nas na PokerStars
Jeszcze nigdy nie było tak dobrej okazji by zarejestrować się w PokerStars! Zapisz się z naszego linku/bannera i dokonaj depozytu, a weźmiesz udział w zamkniętym turnieju forumowym z pulą 300$
Co należy zrobić by wziąć udział w naszym unikalnyum turnieju? Tylko jedną rzecz - zapisać się do PokerStars do 03/11 z naszego bannera i dokonac tam dowolnego depozytu.
Wszystkie osoby które się zarejestrują sie z naszego bannera, zostaną automatycznie zapisane na turniej. Dla pewności możecie zgłaszać waszą rejestrację też tutaj, podając swój alias pokerowy z PokerStars.
Powodzenia!
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Wysłany: Sro Lis 02, 2011 12:41 Re: 300$ freeroll - tylko dla nas na PokerStars
Berba napisał/a:
Co należy zrobić by wziąć udział w naszym unikalnyum turnieju? Tylko jedną rzecz - zapisać się do PokerStars do 03/11 z naszego bannera i dokonac tam dowolnego depozytu.
Jak jesteś zarejestrowany z bannera to TAK, wystarczy tylko dokonać depozyt.
Jeżeli jednak masz konto nie podpięte pod Kings`ów to nic z tego, nie możesz wziąć udziału...
_________________ Ucz się, pracuj ciężko dnia każdego
Trening czyni mistrzem, dużo w tym dobrego.
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 17 razy Wiek: 30 Dołączył: 23 Mar 2009 Posty: 1525
Wysłany: Nie Lis 06, 2011 17:06
Coś mi się wydaje, że wszyscy rejestrowani z banera kiedykolwiek dostali hasło. Tak miało być? Ja się rejestrowałem z banera, ale w ... 2009? Jakoś tak.
Bezczelnie się zarejestrowałem, bo widzę, że frekwencja pada na pysk. Jak coś to jeszcze mogę się wyrejestrować.
_________________ Posty wyrażają poglądy. Proszę o weryfikację faktów przed wcielaniem w życie.
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8497 Skąd: Saragossa
Wysłany: Nie Lis 06, 2011 20:51
Panowie - mamy dziesiatki turniejow co miesiac a wymagania by w nich grac nie sa duze. Troche pracy, a nie trzeba bedzie prosic.
I przy okazji oficjalne sprostowanie - wszystkie osoby grajace w lidze HU dostaly haslo, bez wzgledu na to czy sa z bannera na PS czy nie. Bo to glownie gracze HU rake w pazdzierniku natlukli
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum