Z tego co wiem to na Unibet już od dawna nie ma dzikich kart, mamy już tyle aktywnych, że dzikie karty straciły zastosowanie, więc wątpię żebyście otrzymali hasło.
Z tego co wiem to na Unibet już od dawna nie ma dzikich kart, mamy już tyle aktywnych, że dzikie karty straciły zastosowanie, więc wątpię żebyście otrzymali hasło.
ja oczywiście żartowałem, a koledzy chyba nie załapali...
Zarejestrowalem sie do unibet po to zeby zagrac w dzisiejszym turnieju.I tak zrozumialem ze wystarczy tylko sie zarejestrowac i mozna brac udzial w turnieju.Dlatego pytam o haslo.Pozdrawiam
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 1 raz Dołączył: 22 Mar 2008 Posty: 234
Wysłany: Wto Wrz 16, 2008 15:10
Maciejas ty to wczoraj byłeś nie do pokonania. Gratulacje. Moje 3 miejsce w sumie też jest jakimś sukcesem jednak miałem szansę powalczyć, ale zzachowałem się fatalnie. Jaką miałeś przewagę na HU 3 razy??
A ja jak to ostatnio w zwyczaju przez ostatnie 2 tyg odpadlem bad beatem ;/ 10 7 mialem a ze na BB bylem to wszedlem bez call flop X 7 7 lekkie podbicie jego moj reraise jego all in moj call i pokazuje mi K 7 :/ no ale co tam zawsze musze tak odpasc wiec mnie to wcale nie zdziwilo a szkoda ;/
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 2 razy Dołączył: 10 Mar 2008 Posty: 561
Wysłany: Wto Wrz 16, 2008 15:41
przewage mialem okolo 1/3 a wygralem po bad bicie kolegi wszedlem na najwyzsza pare z kq on mial aa i po flopie podbil ja sprawdzilem i doszedl na riverze 3 krol mialem przewahe wiec bym dalej sie liczyl w grze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum