nie rozumiem o co wam wszystkim chodzi?!
regulamin mowi jasno - by miec dostep trzeba byc w grupie aktywnych uzytkownikow lub miec konto z banera (zweryfikowane wczesniej).
Slodziak, wejdź w panel admina phpbb, poszukaj opcji "Usuń użytkownika", wyszukaj mój nick, ale dodatkowo zaznacz, by usunęło razem ze wszystkimi postami. W phpbb by przemo jest taka opcja.
Jeśli nie, wejdź w bazę danych i zrób zapytanie w phpmyadmin.
Nie życzę sobie moich postów na tym forum, sam nie znaczę nic, ale ja+setki userów ponad 100 postów, budowaliśmy to forum. Bez "pretendentów" i byłych "aktywnych", nie byłoby tutaj nic.
Ja nie grałem teraz, ale zawsze się do działu łapałem. Teraz coś wymyśliliście. Nie każdy gra w pokera tak jak kiedyś, ja np. od paru miesięcy nie wpłacam, ale lubię sobie z ludźmi z poker kings zagrać co poniedziałek w jakiejś darmówce.
Nie chodzi mi też o durne 50 euro puli, to jakieś grosze są, ja dziennie zarabiam 5x więcej na swoich aplikacjach mobilnych. Chciałem się rozerwać z Polakami, pograć, a tu buła, nie ma.
pozwolę sobie wskazać pewną niekonsekwencję
na bettfair zapisy są dokładnie z tego samego klucza
hasło ukazało się tuż przed początkiem turka dobrze zakamuflowane i bardzo dobrze
Takiego samego rozwiązania oczekiwałem tym razem a tu zonk i tu rodzi się pytanie czy dzisiejszy forumowy turek tez skończy jak wczoraj ? Hasło nie będzie ujawnione ?
_________________ pozdrawiam Buba
___
POZYCJA, pozycja i jeszcze raz POZYCJA
Pomógł: 12 razy Dołączył: 08 Wrz 2009 Posty: 1657 Skąd: Catalunya
Wysłany: Wto Sty 31, 2012 08:48
Ramzi - jesteś kurwa jednym ze śmieszniejszych i żenujących kolesi jakich spotkałem na tym forum (a i chyba każdym innym). Najpierw rżnąłeś wielkiego pokerowego PRO , że nie wiadomo ile grałeś, za ile i ile wygrywałeś, później wielki challenge który skończył się po kilku dniach Twoją ucieczką z forum i znalazłeś inne miejsce by robić z siebie prosa. A tak na prawdę za każdym razem pojawiasz się po to żeby zagrać w tych cytuję: "gównianych turniejach" o te gówniane pieniądze, a historia się powtarza. Teraz widzę, że jesteś mega przechujem programistą który dziennie zarabia 250EUR na swoich mega super wypasionych mobilnych aplikacjach (może i zarabiasz, może i projektujesz super aplikacje) , ale po co próbujesz robić z siebie bóg wie kogo, a wychodzisz na zwykłego lamusa który zachowuje się jak pieprzony gówniarz i gdy coś nie jest po jego myśli to zaczyna się chwalić? mam takiego kolegę który kiedyś gdy po raz kolejny przejebał kasę na cashu, wstał , podwinął rękaw , pokazał Omegę i rzucił tekstem "chuj z tym i tak nie macie takiego zegara" i poszedł. Zachowujesz się identycznie. Poza tym żal Ci 10Eur żeby sobie wpłacić i zagrać w jakimś niegównianym turnieju?
ramzi napisał/a:
Łaski bez, ale posty proszę usunąć.
I może bardzo dobrze by się stało, bo jeszcze ktoś ponownie poczytałby tą żenadę....
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8497 Skąd: Saragossa
Wysłany: Wto Sty 31, 2012 10:30
Cytat:
Udział - osoby które zapisały się w Paradise Poker z naszego bannera lub mają na forum 100+ postów (Elitarni+).
Jak byk w pierwszym poscie....
Ilosc postow nigdy nie miala znaczenia bo to nie forum dla spamerow. Liczy sie przynaleznosc do grupy "Elitarnych" lub bycie z bannera (zweryfikowanym, wiec czlonkiem grupy Paradise).
Powinienem grać wczoraj w turnieju, a tak dopadł mnie Tilt i efekt to -10 BI od wczoraj na Poker770
Przegrywam wszystko, a najlepsze jest to, że linia All-in EV rozjechała mi się od wczoraj na -8BI ponad wykres Net Won. Czyżby pech? I pomyśleć, że wszystko przez Was Ale będzie lepiej.. Dziś się odbije.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum