Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Czw Sty 22, 2009 19:58 3 runda stycznia
W CZWARTEK o godzinie 20:00 kolejny turniej na platformie Paradise Poker
Nazwa turnieju "Pokerkings", już powinien być w lobby, w zakładce "Prywatne".
Rejestracja zacznie sie na 10h przed rozpoczęciem.
Dostęp do turnieju jest zamknięty na hasło.
Zagrać mogą jedynie osoby które ALBO należą do grupy "Aktywni Pokerzyści", ALBO osoby które zarejestrowały się w Paradise Poker z naszego bannera i podadzą swoje ID (numer!) ze Sportingbet.com celem weryfikacji.
Pula nagród - 50 EUR + czapeczka pokerowa dla gracza miesiąca.
Proszę o dyskusje i komentarze w trakcie trwania turnieju właśnie w tym wątku.
Rejestracja z tego bannerka i aktywność na forum pozwoli Ci zagrać w turnieju i oraz zgarnąć bonus 500 EUR i żetony:
Ci którzy nie widzą bannera a chcą dostać bonus mogą się rejestrować PRZEZ TEN LINK
Ps. Prosze o podawanie swoich ID do sprawdzenia w tym wątku. Jeśli rejestrowaliście się w bannera - dostaniecie się do odpowiedniej grupy i za każdym razem będziecie już dostawać hasło (bez konieczności kolejnej weryfikacji). Rejestracje widzę z 24h opóźnieniem.
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Zaproszone osoby: 2 Pomógł: 6 razy Wiek: 21 Dołączył: 21 Maj 2008 Posty: 470 Skąd: ldz / rtk
Wysłany: Czw Sty 22, 2009 20:24
najlepiej miec zalozona poczte na G-Mailu wszystko predko i elegancko pojemnie. nawet maile z zagranicy przychodza w tepie ekspresowym (nie to co na wp...)
W takim razie jeśli zmienię w profilu adres, następnym razem już na ten zmieniony zostanie wysłane hasło. Możliwe, ze to zamułka z winy wp, nie wiem. Na szczęście mam też konto na gmail, wiec możemy sprawdzić czy to zda egzamin.
dzis mnie znowu pograzylo paradise ;p moze odpoczatku pier bash3e (czy jakos tak) - forumowy bazee bodajze. O to on podijal z kartami 24 kiedy na flopie bylo bodajze T86 i tak podbijal po turnie i riverze na krtorych przychodzilo pokolei: 3 i 5, normalnie masakra, ja mialem T spokojnie callowalem....
Pozniej znowu ten sam gracz przelamal moje AK swoim A5, ehhh
a ja spiacy jestem ... i nie chcialo mi sie :p ale odrazu sie podwoilem ja na reku 99 no to limpuje ktos podbija do 330 przy blindach 20 :O wszyscy fold no to nie jest zle i all in :p on check z 44 no i sie podwoilem a pozniej to juz nie chcialo mi sie i wzialem sie za blef ale zle go rozkminlem :p i juz :p trudno a teraz jeszcze cos zagram i spac :p
7 Miejsce, no cóż sam jestem sobie winny. Wpadli znajomi przed 8, więc kilka browarków itp, itd..... Znajomi poszli a tu się okazuje że mam ponad 4k. Myślę sobie, hmmm....... może wygrałem parę rozdań nie wiedząc w jaki sposób. Patrzę a tu już FT. Więc trzeba odstawić browar i grać Przez jakiś czas byłem liderem. I w końcu moje ostatnie rozdanie. Ja w ręce A2, Mlekson w ręce KJ, Bash w ręce Q9. Na flop wyłażą A82, wszystkie karty w kolorze. Myślę sobie że nikt nie ma koloru więc gram bet 400 (BB). Mlekson przebija do 1400, Bask wchodzi więc ja all-in. Mlekson wchodzi, Bah wchodzi i ja wchodzę z all-in. Bash pokazuje Q9 w kolorze, Mlekson KJ (K w kolorze) co mnie nieco zdziwiło ale cóż, no i ja A2 czyli 2 pary. Oczywiście na river wszyła jeszcze jedna w kolorze I Mlekson zgarnął część puli, reszta dla Bash'a. I coż...7 miejsce też nie najgorzej i mam nadzieję że wystarczy na generalkę
Ostatnio zmieniony przez Altey Czw Sty 22, 2009 22:02, w całości zmieniany 1 raz
Grzegorzvp przypomnę Ci,że we wtorkowym turnieju złamałeś moje AK z A5(czy tam A4/A3/A2) i dzięki temu,zamiast odpaść - wygrałeś
A5 z tym ze do paradise mam stale ale bo zawsze odpadam bad beatem lub czyms takim i tam nigdy nie wygralem. i4poker to normalka, czesto tam wygrywalem jak i przegrywalem bad beatem, ale tam jestem na +
Faktycznie coś z wp jest nie halo, bo jak się okazało mail z hasłem jednak do mnie doszedł wczoraj. Niestety o 20:40 był już średnio przydatny. Konto zmieniłem na gmail, zobaczymy jak się spisze. Sorki za zamieszanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum