Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8497 Skąd: Saragossa
Wysłany: Sro Sty 14, 2009 12:30 3 runda stycznia (freeroll liga pokerkings)
Zapraszamy do udziału w naszym freerollu w Unibet
Nazwa - Pokerkings.pl. Znajdziecie go w zakładce Multi table, Special
Pula - 50 EURO, płatne 3 pierwsze miejsca
Hasło - otrzyma każdy kto ma ponad 100 postów na forum (aktywni pokerzyści) oraz ci który rejestrowali się w Unibet z naszego bannera. Chcesz sprawdzić czy rejestrowałeś się z bannera - podaj swój login z unibet.com w tym wątku. (nie mylić z aliasem pokerowym!).
Dodatkowo najlepszy gracz miesiąca, oraz gracz który najczęściej grał na final table otrzymają walizki pokerowe UNIBET
Banner promocyjny - rejestracja z niego w Unibet pozwala wziąć udział w pucharze:
No i koniec. 4 miejsce ale się ciesze bo moim celem było FT, więc lepiej niż się spodziewałem. Mogłem spokojnie być w pierwszej trójce, ale troszkę bad beat'ów było i się nie udało. Na FT i w całym turnieju super atmosfera była i to najważniejsze. Unibet coraz bardziej mi się podoba, tydzień temu miejsce 1, dzisiaj 4 więc myślę że można realnie powalczyć o walizkę
Zaproszone osoby: 10 Pomógł: 3 razy Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 437 Skąd: biorą się dzieci?
Wysłany: Pon Sty 19, 2009 22:49
No to miejsce numer 2 dla mnie, szans na walke w HU byly niewielkie wiec polecialem z jakims badziewiem all inem, wynik i tak mnie satysfakcjonuje
dzieki za atmosferke i zycze powodzenia w dalszych turniejach
Wczoraj postanowiłem że czas wygrać walizkę Unibetu i dzisiaj bardzo skupiłem się na turnieju Unibetu od początku grałem dosyć spokojnie ale i agresywnie a czasami nawet dziwnie żeby zdezorientować przeciwników Moje podbicie zostało skomentowane jako "żal" nie którzy chyba czasem nie myślą co piszą bo żal to używają dzieci w podstawówce ale wróćmy do turnieju. Kluczowym momentem było rozdanie w którym dostałem przed samym FT 99 przeciwnik zrobił re-rais dwóch jeszcze dołożyło a ja stwierdziłem że zagram alina bo na pewno zabierają sobie outsy nawzajem więc mam dużą szansę dwóch zagrało jeden AJ drugi A10 i udało się wygrać na Ft wszedłem mając ponad 14k chyba. Potem spadlem do 10 znowu urosłem i tak w kółku gdy miałem 16k przegrałem KK v 66 następnie wygrałem KQ v AJ i nastał kluczowy moment turnieju gdy 4 razy pod rząd dostałem bardzo ładną rękę AK AQ KK i AA na ostatnią rękę złapałem anule która miała KK i wtedy urosłem do ponad 25 k i mogłem grać swoje no i tak udawało się wyrzucać po kolei przeciwników Hu zaczęliśmy przy stacakach bardzo nie równych ja 33k przeciwnik 5k. Trochę straszenia wzajemne alinowanie się i w końcu złapałem przeciwnika gdy zagrał alina z K4 i udało się wygrać bardzo się cieszę w końcu jakiś sukces w tym roku Forma rośnie oby eksplodowała w Krakowie
_________________ Trzeba się nauczyć ponosić porażki. Nie można stworzyć nic nowego, jeżeli nie potrafi się akceptować pomyłek.
Zauważyłeś błąd bądź potrzebujesz pomocy? Napisz tutaj
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum