Wysłany: Sob Lut 06, 2010 14:49 3 runda mistrzostw
Już we środę trzeci turniej nowego cyklu.
Nazwa turnieju "Mistrzostwa Chilipoker", na dniach turniej będzie dostępny w lobby (zakładka Tournaments/Special)
Rejestracja rozpocznie się 48h przed rozpoczęciem
Freeroll, 100$ added.
Z wszystkich turniejów (8) zostanie zliczona klasyfikacja generalna. Najlepszy gracz klasyfikacji otrzyma 100$, a top4 zagra w wielkim finale gdzie na zwycięzcę czeka laptop!
Mam problem z rejestracja. Nie moge wogole nacisnac przycisku "zarejestruj". Nie gralem w poprzednich turniejach ale rejestrowalem sie na 100% z bannera, wiec nie wiem dlaczego nie moge sie zarejestrowac??
Mam problem z rejestracja. Nie moge wogole nacisnac przycisku "zarejestruj". Nie gralem w poprzednich turniejach ale rejestrowalem sie na 100% z bannera, wiec nie wiem dlaczego nie moge sie zarejestrowac??
A wystarczy przeczytać jeden lub dwa tematy w tym dziale i byś wiedział. lepiej jednak zadać pytanie i otrzymać gotową odpowiedź. Problem był poruszany od dwóch tygodni. Dodatkowo Marta wysłała do graczy email z listą uprawnionych, oraz napisała w mailu co trzeba zrobić jeśli na liście jesteś, a nie masz aktywnego buttona rejestracji. Wszystko jest - wystarczy odrobina chęci, a wierz mi. Sam szybciej byś znalazł niż doczekał się na odpowiedź.
Pomógł: 1 raz Wiek: 24 Dołączył: 03 Maj 2009 Posty: 276 Skąd: Katowice
Wysłany: Sro Lut 10, 2010 20:20
Masz rację, ale... No właśnie jest jedno "ale". To już trzeci tydzień i dalej występują takie same problemy. Chili powinno się tym zająć raz, a dobrze.
Wysłany: Czw Lut 11, 2010 14:46
Ja mam zrobioną tabelę w exelu, ale nie wiem na ile jest poprawna. Najlepiej jakby osoba odpowiedzialna za tabelę się odezwała, a jej podeślę plik do ściągnięcia na maila. Wtedy ktoś będzie mógł sobie tylko sprawdzić, a nie tworzyć od początku.
odpowiedzialna za to osoba ostatnio nie odwiedza forum, tak więc jeżeli ktoś się nie podejmie to generalki nie będzie i pozostanie jedynie grać w ciemno
Wysłany: Sob Lut 13, 2010 20:07
Ja mam zrobioną, ale nie chce się wpierdzielać przed szereg. Wysłałem ja Grzechowi na PW. Jeśli go nie ma to mogę podesłać komuś z czarnych i niech jeszcze lepiej sprawdzi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum