Zawsze staramy się doceniać osoby które grają regularnie dlatego też wszyscy macie szansę zdobyć dodatkowe punkty wszyscy którzy do 01/02-01/03 ugrają:
5 eur rake - 30 punktów
10 eur rake - 50 punktów
20 eur rake+ - 70 punktów
Nagrody w finale:
1. miejsce - 100 eur
2. miejsce - 50 eur
3. miejsce - 25 eur
4. miejsce - 25 eur
5. miejsce - 25 eur
6. miejsce - 25 eur
7. miejsce - 25 eur
8. miejsce - 25 eur
jak to jest mozliwe ze tydzien temu moglem sie zapisac do turnieju a dzisiaj juz nie ?? a co do 150 osob na jutro zapisanych to nie wiem jak to sie stalo bo ostatnio gralo tylko 30
Pomógł: 7 razy Wiek: 35 Dołączył: 21 Sie 2008 Posty: 490 Skąd: Italia
Wysłany: Pon Mar 21, 2011 22:36
sloma090 napisał/a:
jak to jest mozliwe ze tydzien temu moglem sie zapisac do turnieju a dzisiaj juz nie ?? a co do 150 osob na jutro zapisanych to nie wiem jak to sie stalo bo ostatnio gralo tylko 30
jutro tez tyle bedzie tylko gralo. Zglos problem do ladbrokes na priva
no wlasnie tydzien temu pisalem ze mam nie sprawdzone i profil ladbrokes na naszym forum napisal zebym mu wyslal allias na priv tak zrobilem a teraz takie jaja :/ musze znow pisac :/
Pierwszy raz w domu we wtorkowy wieczór gram w turku i tak głupio odpadam na 11 miejscu. AJ na ręce, mocno podbijam. Na flopie AQx, znów podbicie i mam sprawdzenie.
Niestety trafiam na AK i odpadam mając prawie najwyższy stack.
Zawsze staramy się doceniać osoby które grają regularnie dlatego też wszyscy macie szansę zdobyć dodatkowe punkty wszyscy którzy do 01/02-01/03 ugrają:
Moje pytanie jest takie czy te punkty za rake nie powinny obowiązywać za 01/03 - 01/04 czyli za marzec ?? a nie za luty
Moje pytanie jest takie czy te punkty za rake nie powinny obowiązywać za 01/03 - 01/04 czyli za marzec ?? a nie za luty
I tak na 100% jest, tylko tekst kopiowany z poprzdniego miesiąca pewnie i przez przypadek niepoprawione
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum