Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Wto Maj 12, 2009 14:38 3 runda maja
Jak co niedziele, o godzinie 21:00 rozpocznie się nasz turniej w CD POker tylko dla naszych użytkowników.. Warunkiem uczestnictwa jest rejestracja z naszych bannerów więc możecie być pewni, iż nikt obcy się przy stole nie znajdzie !
Nazwa turnieju - PokerkingsPL
Do wygrania - 200$!
Dodatkowo jest zliczana klasyfikacja generalna - najlepszy gracz miesiąca otrzyma koszulkę. Najlepszy gracz roku - walizkę pokerową
Banner promocyjny - rejestracja z niego w CD poker oraz wpisanie kodu promocji: typuj , pozwala wziąć udział we wszystkich turniejach w pucharze:
Rejestracja do turnieju już jest otwarta, proszę o dyskusję na temat turnieju w tym wątku.
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 17 razy Wiek: 30 Dołączył: 23 Mar 2009 Posty: 1467
Wysłany: Wto Maj 12, 2009 14:40
Przepraszam, ale co znowu z tą 21.00? Przecież już dwa razy turniej był o 20.00. Pierwszy raz się spóźniłem przez to 40 minut, za drugim razem już uważałem...
Chyba, że podajesz wg. innej strefy czasowej.
_________________ Posty wyrażają poglądy. Proszę o weryfikację faktów przed wcielaniem w życie.
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 17 razy Wiek: 30 Dołączył: 23 Mar 2009 Posty: 1467
Wysłany: Wto Maj 12, 2009 14:45
Le Chiffre napisał/a:
A czy tak trudno otworzyć CDPoker i zobaczyć, o której godzinie turniej jest wpisany do lobby?
W pracy? Trudno.
Ale przecież nie o to chodzi. Glory podaje info o turnieju, i chwała mu za to, ale już trzeci raz w tym info jest błąd, wyeliminowanie którego zajęłoby w najgorszym przypadku jakieś pięć sekund.
A przecież nie tylko ja zwróciłem na to uwagę.
_________________ Posty wyrażają poglądy. Proszę o weryfikację faktów przed wcielaniem w życie.
nie mogę się zarejestrować do tego turnieju... założyłem konto z bannera
po tym jak klikam register na lobby turnieju wyskakuje mi
We are sorry, the registration for this tournament is restricted.
Witam.
Zarejestrowalem sie z bannera i chce pokazac swoje umiejetnosci, jednakze gdy chce sie dolaczyc do turnieju wyskakuje ze rejestracja jest zastrzezona. Dodam ze zmienilem na walute na USD i kod typuj
Zaproszone osoby: 149 Pomógł: 10 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sie 2007 Posty: 481
Wysłany: Nie Maj 17, 2009 20:19
Narazie prowadzę mam 2 razy tyle co drugi stack...
AA pozwolily mi wyeliminowac dwoch graczy z niezlym stackiem
tylko teraz zobaczymy jak to się dalej potoczy-mój cel?
Pierwsza 10-tka i będzie Ok
GG
_________________ W Lojalnym Gronie Zawsze damy radę-w tej grupie wykluczam zdradę
u mnie męczarnia
do przerwy jakoś dotrwałem a później najsilniejszą ręką była para 6 zabita flopem natychmiast. Tak więc w zeszłym tygodniu 10 pozycja a wczoraj 63 :/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum