Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Pon Lut 16, 2009 19:37 3 runda lutego
W CZWARTEK o godzinie 20:00 kolejny turniej na platformie Paradise Poker
Nazwa turnieju "Pokerkings", już powinien być w lobby, w zakładce "Prywatne".
Rejestracja zacznie sie na 10h przed rozpoczęciem.
Dostęp do turnieju jest zamknięty na hasło.
Zagrać mogą jedynie osoby które ALBO należą do grupy "Aktywni Pokerzyści", ALBO osoby które zarejestrowały się w Paradise Poker z naszego bannera i podadzą swoje ID (numer!) ze Sportingbet.com celem weryfikacji.
Pula nagród - 50 EUR + koszulka dla gracza miesiąca.
Proszę o dyskusje i komentarze w trakcie trwania turnieju właśnie w tym wątku.
Rejestracja z tego bannerka i aktywność na forum pozwoli Ci zagrać w turnieju i oraz zgarnąć bonus 500 EUR i żetony:
Ci którzy nie widzą bannera a chcą dostać bonus mogą się rejestrować PRZEZ TEN LINK
Ps. Prosze o podawanie swoich ID do sprawdzenia w tym wątku. Jeśli rejestrowaliście się w bannera - dostaniecie się do odpowiedniej grupy i za każdym razem będziecie już dostawać hasło (bez konieczności kolejnej weryfikacji). Rejestracje widzę z 24h opóźnieniem.
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Turek odwołany Wpadam 5 minut przed rozpoczęciem, chce się zarejestrować i klops. Zapomniałem że Paradise ma idiotyczną rejestrację. Szkoda ale ważne że Lech zremisował i Muszynianka awansowała
nie rozumiem czemu tak często turki na paradise są odwoływane albo coś w tym stylu... Nawet jeżeli za późno zostało podane hasło to itak 16 osób zdążyło się zarejestrować a tak turniej przepada. Szkoda też,że hasła są tak późno podawane...powinny być podawane minimum 2 godziny przed turniejem a z tego co zauważyłem są podawane maksymalnie na godzine przed zaczęciem turnieju a dzisiaj 7 min.przed Oo
_________________ Jeśli po upływie 30 minut gry na jednym stoliku nie widzisz frajera to znaczy ze ty jesteś frajerem.
...powinny być podawane minimum 2 godziny przed turniejem
godzina wystarczy wg mnie 2h to troche za duzo no i moga byc przecieki a tych chyba chcemy uniknac ... a co z pula Glory .... przejdzie na nastepny turek ??
no to jak sa wystawiane miesiac wczesniej to na nastepny miesiac dodaj pule do jakiegos turnieju
tak, z tymze na moje oko to to, ze turniej sie nie odbyl to nasza wewnetrzna sprawa, takie przekladanie puli jest chyba tylko mozliwe w przypadku gdy to Paradise zawini.
trudno, zdarza sie mam tylko nadzieje, ze nikt nie ma mi za złe, ze chcialem ratowac sytuacje i zadzialalem z haslem na shoutboxie... i tak bylo juz niestety za pozno, ale no moje intencje chyba rozumiecie
_________________ If you can't spot the sucker in your first halfhour at the table, then you are the sucker.
I can dodge bullets, baby!
trudno, zdarza sie mam tylko nadzieje, ze nikt nie ma mi za złe, ze chcialem ratowac sytuacje i zadzialalem z haslem na shoutboxie... i tak bylo juz niestety za pozno, ale no moje intencje chyba rozumiecie
rozumiem dzisiejsza sytuacje, ale tak na przyszlosc, nie musi byc 1h wczensiej haslo ale zeby bylo 15 minut wczesniej. Dzis na szybkiego wchodze po odczytaniu hasla otwieram Paradise a tu mi sie sciaga aktualizacja i nie zdazylem
15 min to chyba mało , szczególnie, że paradise już zamyka rejestracje na 5 min przed rozpoczęciem turka, proponuje conajmniej 45 min a dla wybranych (sprawdzonych nierozsiewaczy haseł nawet wcześniej) . Dzisiaj musiałem wyjść na 30 min pomiędzy 20.30 a 21.oo i nawet gdyby pojawiło się hasło nie zarejestrowałbym się
Ja uważam że hasło należy podawać max na 25 minut przed rozpoczęciem turka. Wczoraj to była specyficzna sytuacja bo większość z nas oglądała mecz w tym i ja
Po meczu miałem podobną akcję grzegorz. Wchodzę na Paradise a tu się włącza aktualizacja co opóźniło jeszcze wszystko o 2-3 minuty. W końcu lobby się otwarło, patrzę na zegar i jest 19:56 więc zadowolony spokojnie patrzę na forum, hasło jest próbuje się zarejestrować a tu pisze - Rejestracja zamknięta i turek odwołany. Bywa i tak
Witam. Wlasnie zalogowalem sie do sportingbet z waszego banera. Prosze o sprawdzenie ID: 5244548. Wpisałem tutaj bo nie widze Rundy 4 Lutego więc... jak pojawi się temacik Runda 4 to tam tez napisze na wszelki wypadek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum