Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8496 Skąd: Saragossa
Wysłany: Pon Lut 16, 2009 19:19 3 runda lutego (freeroll liga pokerkings)
Zapraszamy do udziału w naszym freerollu w Unibet
Nazwa - Pokerkings.pl. Znajdziecie go w zakładce Multi table, Special
Pula - 50 EURO, płatne 3 pierwsze miejsca
Hasło - otrzyma każdy kto ma ponad 100 postów na forum (aktywni pokerzyści) oraz ci który rejestrowali się w Unibet z naszego bannera. Chcesz sprawdzić czy rejestrowałeś się z bannera - podaj swój login z unibet.com w tym wątku. (nie mylić z aliasem pokerowym!).
Dodatkowo najlepszy gracz miesiąca, oraz gracz który najczęściej grał na final table otrzymają walizki pokerowe UNIBET
Banner promocyjny - rejestracja z niego w Unibet pozwala wziąć udział w pucharze:
To po co się głupio pytasz o hasło jak nagrody są kiczowate? Zastanów się chłopczyku co mówisz...
Ja już niestety po. Dzisiaj cały turniej dla mnie to lawirowanie od 400 do 3K. W końcu niestety odpadłem ale coś czuje że dzisiaj nie dało się nic wygrać. Tak czy inaczej fajna atmosfera a to się liczy najbardziej. Gratulacje dla TOP3
Jak na pierwszy raz na Unibecie... FT to nie jest tragedia Chociaż finałowy stół w turku gdzie grało niespełna 70 osób to chyba nie jest zbyt duży sukces
Gratuluje Zwycięzcy(?) zostało jeszcze 6 graczy... na zwycięzce obstawiam aleksieja lub victoo... ;] z tego co widze turek potrwa jeszcze z dobre 40 minut
Pzdr ;]
Ja sobie mówiłem: "najgorzej jakbym odpadl przed przerwą"
Stack mialem ok 6,5K, dostaje KQ blindy 100/200 podbijam do 800, sprawdza mnie koles co ma ok 9K (nie pamietam kto to) Pot jest 2400. Flop spada Q97, daje check, rywal podbija o 1200, to mysle co moze miec, AQ? hmmm dwie pray chyba odpadaja, co by wszedl z Q7, Q9 w takie podbicie? nie wydaje mi sie, wiec reise do 3600, on allinn, mi zostalo malo wiec sprawdzam i pokazuje Q7, turn i river nic nie zmieniaja. Jak wy byscie to rozegrali?
** Hand # 2426146493 starting - 2009-02-16 23:05:14
** Freeroll Pokerkings[2497083]:Table 1 [Multi Table Hold 'em] (1200.00|2400.00 NL - MTT) Real Money
radost2111 sitting in seat 1 with 5432.50
pablo1972 sitting in seat 2 with 11597.50
aleksiej78 sitting in seat 4 with 22440.00
victoo sitting in seat 6 with 13847.50
miczukow sitting in seat 8 with 11682.50[Dealer]
radost2111 posted the small blind - 600.00
pablo1972 posted the big blind - 1200.00
** Dealing cards to pablo1972: Kd, 10s
aleksiej78 folded
victoo folded
miczukow raised to 2400.00
radost2111 folded
pablo1972 called - 2400.00
** Dealing the flop: 4c, Js, 10c
pablo1972 checked
miczukow bet - 5400.00
pablo1972 went all-in - 9197.50
miczukow called - 9197.50
miczukow shows: Kh, Jc
** Dealing the turn: 8h
** Dealing the river: 2h
miczukow wins 23795.00 from the main pot
Poległem na 5 miejscu na własne życzenie.
Gratulacje dla top 3 a przede wszystkim dla zwycięzcy.
_________________ Dla żony na waciki,
Dla dzieci na nowe zabawki,
dla siebie ..???.
ale to co sie dzisiaj dzialo to chyba szybko nie zapomnę... gdy pozostało okolo 15 graczy bylem shortem ze stackiem okolo 800. Chcialem jedynie dotrwac do FT.
W pewnym momencie pozostalo mi 210 przy blindach 200-400. W koncu siedze na BB i stack 0 i JEST FT!
Kilkanascie rozdan później mialem juz prawie 10k... I ktoś mi powie, że poker nie jest grą szczęścia?
a ja dzis po 15 minutach mialem 2,5k i poszedlem ogladac serial wrocilem po godzienie moze i dluzej bylo z 18 osob i mialem stack 800 BB 400 no i jak widac doszedlem do pierwszej 3 wszystko dzieki temu ze pod rzad na BB SB i Dealerze zlapalem ladne rece ktore spokojnie ludzie sprawdzali poniewaz mialem malo chipow wsumie 45 min gry w tym turnieju moze i godzina ale wazne ze narescie przelamalem swoja passe bubble i bad beatow odpadlem AKo vs JTs radosta Flop TTx i pozegnalem sie z turniejem ale zadowolony bo powoli bankroll buduje po mojej wielkiej wtopie to nawet te 10 E mi sie przydadza
raczej nie...
Glory pare godzin temu poinformował, że walizki się już skończyły.
Szkoda bo walizka jest naprawdę super. Na szczęście mi się jeszcze udało ją wygrać w styczniu
Gratulacje Victoo tak czy inaczej na pewno jakaś nagroda będzie za generalkę, a i 1 i 2 miejsce dało ci fajną kaskę, szczególnie że euro teraz strasznie drogie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum