Ponieważ był problem z turniejem (i z hasłem i grą), może by tego wyniku nie liczyć do klasyfikacji miesiąca? I doliczyć za to 1 turniej marca?
Jak najbardziej ostatni turniej nie powinien być liczony do żadnej klasyfikacji.
A czy doliczyć 1 turek marca do klasyfikacji lutowej? Ja bym chyba puścił w niepamięć ten pechowy turniej i zaczął nowy miesiąc po prostu od zera. Ale jako, że byłem liderem po 3 turkach lutego (i nawet nie wiem czy ktoś może mi odebrać zwycięstwo w lutym) to moja opinia być może jest mało obiektywna
Zaproszone osoby: 4 Pomógł: 7 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 1342 Skąd: Neverending Story
Wysłany: Czw Lut 26, 2009 11:36
ja jestem za dodaniem pierwszego turnieju w marcu do klasyfikacji lutego... soft nawalal i byla taka sytuacja ze 2-3 osoby na stole graly a reszta miala problemy z wejsciem na stol.
a ten trefny ostatni jest liczony też czy zamiast niego jest ten marcowy?
Przyznam że podczas tej awari już prawie wyłączyłem PC bo po dobrych już kilku minutach i po restarcie nie było żadnych perspektyw na dalszą grę i nagle się udało, wróciłem do stołu to zostało mi 1000 w żetonach... ale jakoś się udało 2. miejsce zdobyć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum