Hasło było o 1955. Nauczony doświadczeniem - czekałem do końca. Myślę, że jakiekolwiek złorzeczenia nie mają sensu, pomijając fakt, że są niegrzeczne. To nie wina adminów, że za późno otrzymują hasło od jakiegoś roomu.
A już pomysł, że robią to specjalnie, by zyskać 5 czy 10 euro? Niedorzeczny.
Tym bardziej ze ani jeden z nich nie gra, chyba ze spisek siega dalej
Pomógł: 3 razy Dołączył: 09 Kwi 2009 Posty: 906 Skąd: Tokio (Japonia)
Wysłany: Pon Lis 16, 2009 22:14
Nikt nikogo nie oskarża przecież - tylko mówię, że nie dostałem hasła (zresztą nie tylko ja) a czekałem do 20.10 - zresztą do teraz go nie ma /a swoją drogą wysyłanie hasła na kilka minut przed turniejem jest "trochę" bez sensu/ - w każdym razie uważam po prostu że ktoś tu nawalił i tyle
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 17 razy Wiek: 30 Dołączył: 23 Mar 2009 Posty: 1525
Wysłany: Pon Lis 16, 2009 22:39
hiro1972 napisał/a:
swoją drogą wysyłanie hasła na kilka minut przed turniejem jest "trochę" bez sensu
No to nadal nie rozumiesz podstawowej rzeczy - że turniej i hasło wystawia i przesyła ktoś z rooma i czasem zdarza się, że hasło jest przesyłane 10 minut przed turniejem. Wtedy admin, który je dostaje, nie ma szans go przekazać wszystkim zainteresowanym.
Myślę, że jak się coś cyklicznie za darmo dostaje, to jeśli się czasem nie uda - można się powstrzymać od jęczenia... Uda się następnym.
_________________ Posty wyrażają poglądy. Proszę o weryfikację faktów przed wcielaniem w życie.
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 17 razy Wiek: 30 Dołączył: 23 Mar 2009 Posty: 1525
Wysłany: Wto Lis 17, 2009 18:22
Cytat:
Na flopie miałem 44% szans i 14 outów i wyższy stack to chyba tłumaczy moje zagranie.
No kto jak kto, ale myślałem, że Ty wyczujesz brak powagi w moim stwierdzeniu. Ja źle zagrałem, może all-ina preflop byś nie sprawdził. Ale z takim stackiem - mogłeś.
Sorry, jeśli się poczułeś urażony, tak jak Wahi napisał - to był 1oo% żart.
_________________ Posty wyrażają poglądy. Proszę o weryfikację faktów przed wcielaniem w życie.
Wysłany: Sro Lis 18, 2009 00:23
Wheeny - trochę mnie śmieszy to co piszesz. Nie chodzi tu oczywiście o turniej tylko o zasady, o choćby odrobinę profesjonalizmu. Jeśli ja coś mówię - to ktoś ma prawo oczekiwać, że to spełnię - i to jest normalne w świecie ludzi uczciwych. Więc jeśli Admin coś pisze to bierze za to pewną odpowiedzialność /tak kształtuje się wiarygodność/.. Więc jeśli ja bądź ktokolwiek inny spełnił podane warunki to należy mu się udział w turnieju. I tyle. A jeśli są jakieś dodatkowe utrudnienia, sytuacje losowe itp. to się pisze: jeśli nie zdążę wysłać do wszystkich hasła to turniej nie wlicza się do klasyfikacji ogólnej, /nie odbędzie się, będzie na zmienionych warunkach,.. - niepotrzebne skreślić/. Wtedy jest wszystko jasne i nikt się nie denerwuje (oczywiście ty się nie denerwujesz bo ty grałeś - i to z niezłym skutkiem - więc pewnie znasz Admina albo masz pierwszeństwo w wysyłaniu hasła albo Bóg wie jeszcze co...). Dobra - bo się rozpisałem - ale chodzi pewnie tu o jakąś uczciwość.
Wysłany: Sro Lis 18, 2009 00:28
A poza tym - zauważ, że nikt nie pokwapił się nawet ze zwykłym wyjaśnieniem. Wydaje się, że to też o czymś świadczy. A piszę to nie z jakiegoś żalu - bo akurat ja mogę sobie grać w innych turniejach - z wpisowym - ale po to, że forum ma kilka lat i pewnie cały czas się można czegoś nauczyć i coś udoskonalić /chociażby przepływ informacji/ - no bo to my je tworzymy (chociaż ja od stosunkowo niedawna)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum