Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8496 Skąd: Saragossa
Wysłany: Czw Lis 13, 2008 01:14 3 runda listopada (freeroll liga pokerkings)
Zapraszamy do udziału w naszym freerollu w Unibet
Nazwa - Pokerkings.pl. Znajdziecie go w zakładce Multi table, Special
Pula - 50 EURO, płatne 3 pierwsze miejsca
Hasło - otrzyma każdy kto ma ponad 100 postów na forum (aktywni pokerzyści) oraz ci który rejestrowali się w Unibet z naszego bannera. Chcesz sprawdzić czy rejestrowałeś się z bannera - podaj swój login z unibet.com w tym wątku. (nie mylić z aliasem pokerowym!).
Dodatkowo najlepszy gracz miesiąca, oraz gracz który najczęściej grał na final table otrzymają walizki pokerowe UNIBET
Banner promocyjny - rejestracja z niego w Unibet pozwala wziąć udział w pucharze:
Dodatkowo, wszystkie osoby które zarejestrują się z powyższego bannera będą mogły wciąć udział w naszej Lidze pokerowej Unibet (6 turniejów + finał, pula 2250 EUR !).
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Założyłem konto na unibet z waszego banera ale nie mogę utworzyć aliasu. Wyskakuje komunikat:
General Error
There has been a General Error. Please contact support.
Click the Back button below to return to the Lobby
Login: suchyziom
Alias: suchyziom
I oczywiście prośba o hasło.
((Musiałem telefonicznie zakładać alias, ale babka spoko. Założyła alias i wszystko działa. mam nadzieje że otrzymam hasło bo już tylko 30 minut do turka))
Ostatnio zmieniony przez Altey Pon Lis 17, 2008 20:25, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum