U mnie to samo. Hasła nie ma ani na PW ani na mailu. Super.....pół godziny gadania z babką z unibet przez telefon i lipa Gratuluję "wybranym" którzy mogą teraz grać...
Wysłany: Pon Lis 17, 2008 22:24
Glory jeśli piszesz że póki co marne wyniki w wyścigu Vip to znaczy że znasz chyba pierwszą piątke może przytoczysz aktualną klasyfikacje (wiem ciekawość to pierwszy stopień do piekła ale )
Jak cos zle to pisac, z mojej strony tyle ze zawaliłem - napaliłem sie z A9 jak na flopie było J9 i jakis badziew, a Alves mial J3, a pozniej mialem ok 600 i odpadlem z A5 na AA. a miałem szanse dopasc Siwego
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8496 Skąd: Saragossa
Wysłany: Pon Lis 17, 2008 23:45
1. Ludki na miłość boską - o turnieju wiadomo od dawna, nie liczcie na to, że uzyskacie weryfikację w dniu turnieju. Bo po pierwsze to mnie nie ma, a nawet jeśli bym był to rejestrację w Unibet widzę z 24h poślizgiem.
2. Wyścig VIP idzie słabo. Nie znam wyników poszczególnych graczy bo to bym musiał indywidualnie po nickach sprawdzać, ale widzę końcową sumę. I tyle co wszyscy zrobili to ja sam bym w 2 tygodnie ugrał....
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
1. Ludki na miłość boską - o turnieju wiadomo od dawna, nie liczcie na to, że uzyskacie weryfikację w dniu turnieju. Bo po pierwsze to mnie nie ma, a nawet jeśli bym był to rejestrację w Unibet widzę z 24h poślizgiem.
.
Ja zglosilem sie dzien przed turniejem i napisales, ze mam juz haslo na PW, stad moje zdziwienie.
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8496 Skąd: Saragossa
Wysłany: Czw Lis 20, 2008 18:12
tomipa1 moja mała pomyłka - hasło zostało Ci wysłane mailem, w poniedziałek ok godziny 17:00.
sprinter_1989 - nie z bannera
jon124 , tomziolo , phonik , suchyziom - z bannera. Kolejne hasła dostaniecie mailem. Możecie też brać udział w wyścigu VIP (5 miejsc gwarantowanych w finale).
applee - by grać w tym turnieju trzeba być w grupie gracze lub rejestrować się z bannera. 100 postów nie ma u nic do rzeczy.
PS. Oczywiście to nie jest nasza ostatnia akcja w Unibet - w grudniu dla osób z bannera będą kolejne turnieje.
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Dodatkowo najlepszy gracz miesiąca, oraz gracz który najczęściej grał na final table otrzymają walizki pokerowe UNIBET
glory Siwy jako jedyny był 3 razy na FT, tak wiec juz ma pewna walizke bo ma 2 wygrane, jesli wygra generalkę, to dwie walizki zabiera czy moze 2 idzie dla innej osoby?
O spoko że już następny turek będzie z moim udziałem. Po pół rocznej przerwie wróciłem na forum ( i do pokera) i jestem mile zaskoczony. Fajna atmosfera, super promocje i extra turki. A i Unibet nawet mi się spodobał - a myślałem że stare dobre i4poker jest najlepsze heh
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum