Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8496 Skąd: Saragossa
Wysłany: Pią Gru 12, 2008 16:42 3 runda grudnia (freeroll liga pokerkings)
Zapraszamy do udziału w naszym freerollu w Unibet
Nazwa - Pokerkings.pl. Znajdziecie go w zakładce Multi table, Special
Pula - 50 EURO, płatne 3 pierwsze miejsca
Hasło - otrzyma każdy kto ma ponad 100 postów na forum (aktywni pokerzyści) oraz ci który rejestrowali się w Unibet z naszego bannera. Chcesz sprawdzić czy rejestrowałeś się z bannera - podaj swój login z unibet.com w tym wątku. (nie mylić z aliasem pokerowym!).
Dodatkowo najlepszy gracz miesiąca, oraz gracz który najczęściej grał na final table otrzymają walizki pokerowe UNIBET
Banner promocyjny - rejestracja z niego w Unibet pozwala wziąć udział w pucharze:
P.S Może i błąd z poprzednim postem, mogłem wyedytować ten.
Rokoko: Sprawdzam w tym wątku czy rejestrowałem się w Unibet z bannera forum, coś w tym nie tak?
Oskarek_89: masz ponad 40 razy więcej postów ode mnie a nadal nie potrafisz czytać ze zrozumieniem? Rozumiem, że dzień bez 10 postów na forum to dzień stracony...
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez PeterSzulc Pon Gru 15, 2008 18:23, w całości zmieniany 1 raz
P.S Może i błąd z poprzednim postem, mogłem wyedytować ten.
Rokoko: Sprawdzam w tym wątku czy rejestrowałem się w Unibet z bannera forum, coś w tym nie tak?
Oskarek_89: masz ponad 40 razy więcej postów ode mnie a nadal nie potrafisz czytać ze zrozumieniem? Rozumiem, że dzień bez 10 postów na forum to dzień stracony...
Pozdrawiam.
buahahahaha, no to z Oskarkiem ci się udało!!! Już cię lubię...
No ja również nie mam jeszcze hasła a do truka pozostała już niecała godzina. 23 osoby są już zarejestrowane więc nie wiem ocb. Tylko znowu nie mówcie że przepadnie mi turek
szybciutko odpadlem, troche opoznienia, pierwsze rozdanie dostaje AK, preflop allinn - odpowiedz na podbicie aleksieja do 260, ja mam ok 900. I przegrywam z 66, nic nie doszlo. Najszybszy turek w zyciu
Ja dziś 16. Bardzo ładny początek. Charles (sory jeśli pomyliłem) podbija na pre-flopie do 300. Ja miałem na ręce JJ. Jako jedyny wchodzę. Na flop wychodzą 2 2 J. Oczywiście radość z seta ale spokojnie daje Check. Charles All-in, ja all-in . Charles pokazuje na ręce KK. Na szczęście nie doszło mu do fulla i wygrana moja. Potem też niezła karta, trochę szczęścia, trochę blefu i miałem już ponad 3000. Zamiast grać ostrożniej, zacząłem grać na każdą kartę i spadłem do 1200. Blindy mnie obgryzły do 400, więc gdy tylko dostałem na rękę A J dałem All-in. Nie pamiętam kto wszedł ale miał na ręce KK i przegrałem. Szkoda no ale cóż
idz mi z tym turnieje na bubblu odpadlem 4 miejsce z jakims paralitykiem ktory przy flopie jj8 z callowal moje all in z Q5 ja mialem A8 maly blefik a tu river Q no w sam raz zeby nie dac mi zasnac !! poprostu zal mi typa
na bubblu odpadlem 4 miejsce z jakims paralitykiem ktory przy flopie jj8 z callowal moje all in z Q5 ja mialem A8 maly blefik a tu river Q no w sam raz zeby nie dac mi zasnac !! poprostu zal mi typa
zal nie zal
czasem człowiek cos nie tak kliknie myszką i
mleko sie rozlało
innym razem z premedytacją wali se w banana
ale jedno trzeba przyznac >> dzis kicza wygrał zasłuzenie
bo miał jaja po kolana i pewno tym zaczarował
RIVER:oops:
Widzę Radost, że dość dobrze spożytkowałeś moje żetony z pierwszego rozdania... (a grzegorzvp coś pisał o najszybszym odpadnięciu z turnieju... lol chyba ja byłem "najpierwszy", hehe )
albo mial jaja po kolana albo poprostu zwykly fish walacy w ciemno ze wszystkim a to jest WIELKA roznica i moim zdaniem predzej te drugie ale cos ja nie jestem od oceniania wygral to wygral
(a grzegorzvp coś pisał o najszybszym odpadnięciu z turnieju... lol chyba ja byłem "najpierwszy", hehe )
Moze zle sie wyraziłem, najszybsze "moje" odpadniecie - przedemna juz odpalo paru graczy, ja weszlem na stol po 15 minutach gry, widocznie byłem niechciany i mnie aleksiej wykurzyl odrazu w pierwszym rozdaniu w którym zobaczyłem swoje karty
Poziom: 45 HP
25%
1753/7015
MP
2%
92/3349
EXP
65%
139/213
Oskarek [Usunięty]
Wysłany: Wto Gru 16, 2008 00:59
Haha nie moge Kicza wygral w ogole te nasze turnieje to dla bukmacherki sa albo Mal wygrywa a teraz Kicza xD Ja odpadlem jakos szybko mialem nawet 2k ale spadlem no i mam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum