Jak co niedziele, o godzinie 20:00 rozpocznie się nasz turniej w CD POker tylko dla naszych użytkowników.. Warunkiem uczestnictwa jest rejestracja z naszych bannerów więc możecie być pewni, iż nikt obcy się przy stole nie znajdzie !
Nazwa turnieju - PokerkingsPL
Wpisowe: 0$ wymagane 100 punktów w miesiącu. Do wygrania - 200$!
Dodatkowo jest zliczana klasyfikacja generalna - najlepszy gracz miesiąca otrzyma koszulkę. Najlepszy gracz roku - walizkę pokerową
Banner promocyjny - rejestracja z niego w CD poker oraz wpisanie coupon code: pkings50 , pozwala wziąć udział we wszystkich turniejach w pucharze:
Rejestracja do turnieju już jest otwarta, proszę o dyskusję na temat turnieju w tym wątku.
_________________ Trzeba się nauczyć ponosić porażki. Nie można stworzyć nic nowego, jeżeli nie potrafi się akceptować pomyłek.
Zauważyłeś błąd bądź potrzebujesz pomocy? Napisz tutaj
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Nie Cze 21, 2009 10:14
I jedna, tez juz tradycyjna uwaga z mojej strony. Poniewaz ten miesiac jest pierwszym, pilotazowym miesiacem z nowymi zasadami (punkty) z gory uprzedzam ze moga byc bledy.
I niestety ja nie mam zadnej mozliwosci by interweniowac i je naprawic :/.
Jesli ktos ugral wymagane minimum punktow a go nie wpuscilo - prosze tu o login CPR. Jedyne co moge zrobic to zlozyc oficjalna reklamacje.
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Zaproszone osoby: 2 Pomógł: 3 razy Dołączył: 24 Mar 2007 Posty: 700 Skąd: Zawiercie
Wysłany: Nie Cze 21, 2009 14:01
Na chwilę obecną udało się zarejestrować 25 osobom ( w tym i mnie). Będzie nas więcej niż tydzień temu wiec myślę, że jedynym problemem przy rejestracji mogły być tylko zdobyte punkty.
_________________ Najważniejszy w każdym działaniu jest początek.
Platon
Pomógł: 7 razy Wiek: 35 Dołączył: 21 Sie 2008 Posty: 483 Skąd: Italia
Wysłany: Nie Cze 21, 2009 18:34
Oskarek napisał/a:
Z racji ze jestem bardzo miły, fajny, i w ogóle super to powiem wam że każdy może sie zarejestrować do turnieju na CDPOKER dziś jakiś błąd
To chyba ta formula jednak jest bezsensu skoro tydzien temu masa osob zglaszala, ze nie moze sie zarejestrowac do turku, pomimo wyrobienia punktow, a dzis automat wpuszcza jak leci
To chyba ta formula jednak jest bezsensu skoro tydzien temu masa osob zglaszala, ze nie moze sie zarejestrowac do turku, pomimo wyrobienia punktow, a dzis automat wpuszcza jak leci
Formuła jest dobra, tylko że nie można jej wprowadzić w życie. W ogóle na ipoker ciągle jakieś błędy. Na chili złą pulę nagród wpisują, na cdpoker nie tą listę wgrywają.
Znowu jest masa freerolowców na cd. Już widzę na swoim stole te podbicia, 25x BB
_________________ "Be yourself, no matter what they say... "
Też jestem trochę zły, ponieważ punkty wyrabiałem i miałem nadzieje zagrać w "normalnym" gronie, a to co się dziś tam dzieje to eh... szkoda słów. Chyba też zacznę tam grać jak cała reszta, czyli ze wszystkim i potraktuje to z uśmiechem bo inaczej to nerwica mnie dorwie i to szybko Szkoda ze to CD daje tak ciała
Poziom: 15 HP
2%
9/488
MP
100%
233/233
EXP
8%
3/35
Oskarek [Usunięty]
Wysłany: Nie Cze 21, 2009 19:36
To ze ugraliscie pkt to sie nic nie stalo bo za tydzien potrzeba wiecej pkt i bedziecie mieli latwiej bo bedziecie musieli mniej pkt ugrac Ja odpadlem od razu niech graja Ci co zdobyli pkt
Ale nie chodzi tu o fakt samego ugrania pkt. tylko o pewne zasady. I uważam, że Ci co punktów nie zbierali powinni postąpić fair i się nie rejestrować. Swoją drogą Oskarek Twoje ogłoszenie o dostępności turnieju dla wszystkich też było zagraniem nieczystym. Takie jest moje zdanie, grający właśnie all-inowcy pewnie mają odmienne.
Pozdrawiam
Poziom: 15 HP
2%
9/488
MP
100%
233/233
EXP
8%
3/35
Oskarek [Usunięty]
Wysłany: Nie Cze 21, 2009 19:46
stormlight, jak sie dowiedzialem ze kazdy moze sie zarejestrowac bylo 80 osob , jak podalem bylo 96 o ile dobrze pamietam a gra 103 wiec? Lepiej by bylo 100 osob i 20 platnych niz 99 powiedzmy i 10
Oskarek, ok skoro rzeczywiscie była taka ilość graczy już zarejestrowanych to masz rację. Zwracam honor, lepsze 20 miejsc w kasie niż 10 (przy udziale większej ilości graczy "wyluzowanych" )
Zaproszone osoby: 2 Pomógł: 3 razy Dołączył: 24 Mar 2007 Posty: 700 Skąd: Zawiercie
Wysłany: Wto Cze 23, 2009 07:59
A już myślałem, że ta frekwencja wynika z ugranych punktów, a tu jednak kolejne rozczarowanie. Może następną kolejkę rozegrają tylko uprawnieni i oby ilość graczy była przynajmniej taka jak ostatnio bo to przynajmniej mobilizuje do gry i uczy zachowań na MTT.
Do następnego razu.
_________________ Najważniejszy w każdym działaniu jest początek.
Platon
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 17 razy Wiek: 30 Dołączył: 23 Mar 2009 Posty: 1467
Wysłany: Wto Cze 23, 2009 08:11
To prawda, dla mnie to było spore rozczarowanie, bo na punkty trochę się napracowałem. Kolejny minus dla wszelakich ipokerów dla mnie... Trochę mnie już irytują.
_________________ Posty wyrażają poglądy. Proszę o weryfikację faktów przed wcielaniem w życie.
są gdzieś może tworzone wyniki ogólnej klasyfikacji z danego miesiąca?? albo informacje na temat jak sie to tworzy, czyli jak są liczone przykładowe punkty za poszczególne miejsca np
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum