Wysłany: Nie Lut 20, 2011 17:00 3 runda cyklu zimowego (satelita) 44$ freeroll
W niedzielę zapraszamy na satelitę drugiej rundy cyklu zimowego Mistrzostwa Pokerkings, gdzie łącznie sponsorowane jest 7000 pln
Nazwa turnieju: Freeroll PokerKingsPL (zakładka Tournaments/Special)
Godzina: 21:00
freeroll 44$
Nagrody:
Udział - 1 punkt do klasyfikacji generalnej
2 miejsce - 22$ ticket do turnieju Król Zimy PokerKingsPL ($22 buy in + 200$ added) + 10 punktów
1 miejsce -22$ ticket do turnieju Król Zimy PokerKingsPL ($22 buy in + 200$ added) + 10 punktów
Więcej o klasyfikacji generalnej w której do wygrania pamiątkowy Puchar, tytuł KRÓLA ZIMY, udział w finale 800$ i udział w czteroosobowym turnieju MASTERS o tytuł Króla 2011 przeczytasz tutaj:
By wziąć udział we freerolllu gracz musi w ciągu poprzedzającego tygodnia ugrać na Chili minimum 10 FPP. Terminem ostatecznym zbieranie punktów jest zawsza piątek godzina 17:00. Dostęp do turnieju jest zamknięty na listę. Automat wpuści tylko osoby rejestrujące się z naszego bannera..
Banner promocyjny - rejestracja z niego w ChiliPoker pozwala dożywotnio brać udział w naszych turniejach:
Rejestracja do turniejów jest otwarta na 72h przed jego początkiem. W razie problemów - proszę pisać na adres: izabela.omonkowska (malpa) chilipoker.com. W weekend, żadne reklamacje nie będą już rozpatrywane !!!
Proszę o dyskusje i komentarze w trakcie trwania turnieju właśnie w tym wątku.
Pozwoliłem sobie założyć temat ponieważ jest 15 z 25 potrzebnych osób,
mam nadzieje ze nie lamie tym regulaminu a nie chce żeby liga na Chili upadla a wiadomo ze jak nie będzie 25 osób to liga zostanie anulowana.
Zaniepokoiłeś mnie tą wiadomością Michal. Aż musiałem sprawdzić. I rzeczywiście jest tak jak napisałeś 15 osób, brakuje 10.
Ludzie co z wami ? Darmowej wejściówki nie chcecie ? Z tego co pamiętam w turnieju buy-in grało więcej niż 25 osób. Tak więc nawet jeżeli ktoś zapomniał wyrobić pkt sam udział w poprzednim turnieju zapewnia dostęp do dzisiejszego freerolla.
_________________ "Bywają okazje, gdy zwyczajnie nie można się nie napić." - A. Sapkowski.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum