Zapraszamy do udziału w naszym kolejnym freerollu w Betfair
Nazwa - Liga PokerkingsPL
Dostep do turniejow: na haslo
Wpisowe: 0$ - freeroll
kod dostepu: tuwstawicbeezzbednnejzwlokipirwiastekzbaardzoduzzejliczbyjakajist6084pkings
Pula dodana: 50$
Forma: Freezout, bez rebuy, bez addon
2500 chips, 10 min blinds
Wspisowe: 0 Pula - 50 $
Dodatkowo dla top3 klasyfikacji generalnej - 100$
W turnieju będzie mógł zagrać każdy użytkownik forum. Hasło zostanie podane w tym temacie, na 30 min przed turniejem.
Dodatkowo z wszytstkich turniejów zliczamy klasyfikacje generalną.
Banner promocyjny - rejestracja z niego w Betfair pozwala wziąć udział w lidze:
Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 16 Mar 2011 Posty: 264 Skąd: Leszno
Wysłany: Wto Sty 24, 2012 21:11
Nie chodzi o to, że nie umiałem policzyć pierwiastka, tylko to, że przeczytanie tego tekstu zajęło ok 1min, bo wszystko się zlewało, a że akurat odpaliłem 1min przed startem ten temat to było za późno.
sa rowni i rowniejsi bo przed podaniem hasla bylo 11 zarejestrowanych
osoby z ponad 100 sensownymi postami zawsze mają hasła wcześniej, bo są zaufane. Zachęcam do pisania rzeczowych postów i awansów w forumowej hierarchii!
Nie chodzi o to, że nie umiałem policzyć pierwiastka, tylko to, że przeczytanie tego tekstu zajęło ok 1min, bo wszystko się zlewało, a że akurat odpaliłem 1min przed startem ten temat to było za późno.
rozumiem wszystkich - niestety tak jak mówię - pretensje do osób, które wesoło podawały hasło publicznie łamiąc regulamin...
turniej jest dla Polaków, a nie dla 100 Rosjan...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum