Pomógł: 3 razy Dołączył: 09 Kwi 2009 Posty: 906 Skąd: Tokio (Japonia)
Wysłany: Sro Sty 25, 2012 14:09
Wg. mnie wszystko co zrobi Wahi jest dobre A jeśli ktoś nie zagrał a powinien to ogarnąć tylko tych graczy, ponaprawiać ewentualne błędy - byleby Ruskich nie wpuszczać (nie to żebym miał coś do innych narodowości bo byli i Hiszpanie, tylko chodzi o zasady - turniej dla Naszego Forum). No ale ja wczoraj grałem (jak grałem tak grałem - przy moim wczorajszym łączu) więc niech się wypowie ewentualnie ktoś kto miał uprawnienia a z jakiegoś powodu nie zagrał..
Sposób jest bardzo dobry.. po prostu trzeba zarezerwować na wszelki wypadek ze 2 minuty więcej czasu. Myślę, że część osób nie zagrała teraz, bo po prostu nie spodziewała się zagadki i za późno weszli na forum. Ale przecież teraz już wiedzą czego się spodziewać (sam zdążyłem w ostatnich sekundach )
bylo ok ale jakby haslo bylo takie :wpiszpierwiastekz6084 ruski zanim by zdarzyli rozdzielic to na slowa a potem przetlumaczyc w translate to by dawno te 5 minut minelo a tak to nawet polacy mieli problemy z rozczytaniem tego hasła
dobrze chociaz ze te 6084 nie pisane slownie ledwo zdazylem z wpisaniem hasla zmylilo mnie to pkings na koncu, pozdrawiam wszystkich ktorzy nie zdazyli ))
zawsze można napisać "iloczynliczb7icztery" - zawsze łatwiej an kalkulatorze mnożenie zrobić jak pierwiastek a zagraniczniak zanim skuma co to iloczyn to już będzie pzoamiatane
_________________ ... niebiesko-biały herb, a na nim święty znak..
zawsze można napisać "iloczynliczb7icztery" - zawsze łatwiej an kalkulatorze mnożenie zrobić jak pierwiastek a zagraniczniak zanim skuma co to iloczyn to już będzie pzoamiatane
jestem za też wydaje mi sie to lepsze niz ta bazgranina
Pomógł: 8 razy Dołączył: 19 Wrz 2007 Posty: 700 Skąd: biorą się Zubry
Wysłany: Wto Sty 31, 2012 10:49
A za tydzień pytanie z j.polskiego dotyczącej liczby.(przecież matury się zbliżają ;p) np
W Dziadach Mickiewicza w słynnej scenie z przepowiednia:
"Patrz! – ha! – to dziecię uszło – rośnie – to obrońca!
Wskrzesiciel narodu,
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie..." ( tu wstaw liczbę)
I nikt nie powie, że forum nie uczy
_________________ Gdzie fishów sześć tam będzie co jeść.
Tylko jeśli się nie mylę, to za hasła nie odpowiada forum, a dany pokerroom, wiec admini muszą raczej kombinować co tu zrobić by jakoś zakamuflować hasło.
_________________ "Diabli mi zrobili żart
Joba mam na punkcie kart"
Tylko jeśli się nie mylę, to za hasła nie odpowiada forum, a dany pokerroom, wiec admini muszą raczej kombinować co tu zrobić by jakoś zakamuflować hasło.
watpie raczej pokeroom mowi: dajemy 50 euro na lige cotygodniowa organizujcie turnieje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum