Co do tych krajów co jest wyeliminowane pół europy to niestety w większości promocji już tak jest.Oczywiście jak Mazak rozmawiał z managerem i zapewne jest tak jak mówi,ale w biznesie zarabiania kasy z niczego siedzę już ze 2 lata i wyciągnąłem darmowe 200 zł od boss medi.W dirty stack poker też ostatnio dawali darmowe 5$ i też zablokowali pół europy i w tym także naszą Polskę.Można wymienić też masę promocji w których nasz kraj nie może brać udziału bo jest zablokowany,stąd pozwoliłem sobie wkleić listę krajów,bo możliwe jest zawsze że pół europy może być wyeliminowane(nikt nie daje nic za darmo,jak by dawali wszystkim to by zbankrutowali;) ) więc nie podważam kwestii Mazaka,tylko mówię jak jest.Sam konto już tam mam niestety ale wam życzę żebyście dostali tego bonus i wysokich wygranych.Pozdrawiam
Wysłany: Czw Sie 27, 2009 17:41 Re: 25$ NO DEPOSIT W Titan Poker!!!
mazak napisał/a:
<center>Z dumą prezentuję ofertę jakiej dawno u nas nie było:
Oferta dla wszystkich, oprócz połowy europy w tym i polski. Czy można być z tego dumnym że zdobyło się kilkudziesięciu graczy pod swój link za nic? Pewnie tak......
Nie no,ja mówiłem że nic z tego nie będzie i teraz wyszło na moje.A mazak podał promocje która była dla wszystkich,tylko przez multi kontowców została zablokowana dla połowy europy.Ogólnie to pomażcie sobie o jakiej kolwiek promocji pokerowej dla graczy z polski.Pozdrawiam
nie przesadzaj, Mazak chcial dobrze. A ze warunki promocji takie, sie zmienily... samemu trzeba bylo przeczytac regulamin. Swiat ci sie zawalil przez to? wspolczuje...
Zaproszone osoby: 27
Wysłany: Nie Sie 30, 2009 08:51
prosze jeszcze o troszke cierpliwosci... i o info czy ktos kto rejestrowal sie z nowego linka dostal kase...
dla informacji podam ze moj brat kilka dni temu zarejestrowal sie z nowego linka i poproszono go by podeslal skan dowodu osobistego... wiec gdyby nie jego lenistwo podejrzewam ze po przejsciu procesu weryfikacyjnego otrzymalby bonus...
_________________ "Cienkiego gracza trudno oszukać, tymczasem prawie każdy dobry gracz da się czasem nabrać na blef"
Ja się zarejestrowałem z nowego linka od razu jak był podany a skan dowodu to oni nie proszą tylko jest to przy rejestracji wymagane kasy nie dostałem ani nawet maila od nich
Wysłany: Nie Sie 30, 2009 11:42
GrzesVP napisał/a:
GOHAN napisał/a:
to jak mazak ? wytłumaczysz nam coś
nie przesadzaj, Mazak chcial dobrze. A ze warunki promocji takie, sie zmienily... samemu trzeba bylo przeczytac regulamin. Swiat ci sie zawalil przez to? wspolczuje...
sie nie załamał ale mógł go wcześniej sprawdzić zanim dał go na forum i przez to mam teraz przestrzelone konto bo mogłem wpisać inny kod bonusowy
Ogólnie to pomażcie sobie o jakiej kolwiek promocji pokerowej dla graczy z polski.
Nie przesadzasz trochę? Ja sam obecnie mam bankroll, który powstał z promocji bez depozytowej. Żeby tego było mało, to jestem w trakcie wyrabiania pkt na innym roomie, na który również otrzymałem promocję bez depozytową, więc twoje osądy są nieco bezpodstawne.
Co do całej sprawy z Titan, to miałem już tam konto wcześniej i bezpośrednio mnie to nie dotyczy, więc się nie wypowiadam.
Zaproszone osoby: 27
Wysłany: Nie Sie 30, 2009 16:03
i dostalem dzis oficjalne info
"Polska jest na czarnej liście i osoby zarejestrowanego z tego kraju bunusów nie oytrzymaja."
Tym samym podziękowalem mojemu managerowi z Titan Poker za wspolprace - bo dwa razy wprowadzic mnie w blad w okresie 3 miesiecy to o dwa razy za duzo!
Ze swojej strony wszystkich przepraszam, dodam tylko ze rejestracje nie pojda w las - zawsze w przyszlosci w przypadku organizacji jakich kolwiek turniejow na tej platformie bedziecie mogli w nich uczestniczyc jako gracze zapisani pod forum...
_________________ "Cienkiego gracza trudno oszukać, tymczasem prawie każdy dobry gracz da się czasem nabrać na blef"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum