Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8496 Skąd: Saragossa
Wysłany: Wto Gru 13, 2011 14:25 215$ freeroll - tylko dla nas na PokerStars
Czas na kolejny unikatowy Freeroll na PokerStars w ktorym pula nagrod wyniesie 215$ a jak zawsze zagra w nim tylko kilkanascie osob.
Data: 17/12/2011 godzina 21:00
Wpisowe: 0 $, 10 FPP
Pula: dla zwycięzcy ticket 215$ do jubileuszowego sunday milion
Co należy zrobić by wziąć udział w naszym unikalnyum turnieju? Jak zawsze najbardziej doceniamy osoby ktore aktywnie uczestnicza w rozwoju forum. Tym razem zapraszamy do gry wszystkich userow z grup VIP i Pokerkings
Turniej jest zamknięty na hasło które powinniscie otrzymac mailem. Powodzenia!
blindy 3k ja chyba z 15k na pierwszy dostałem 73 więc wstydu nie chciałem robić, na drugi też jakoś podobnie, więc nie sprawdziłem twojego all in, na 3 (jakieś tam pasy jeszcze były po drodze) musiałem zagrać z 94 i prawie bym się podwoił na kolejne 2-3 blindy hehehe
za duża przewaga, nawet jakbym nie był mierny to ciężko tu coś było zrobić
Pomógł: 3 razy Dołączył: 09 Kwi 2009 Posty: 906 Skąd: Tokio (Japonia)
Wysłany: Sob Gru 17, 2011 22:00
Dokładnie - ale zaczaika z AA i AA była przednia (chociaż ty już chyba powinieneś przebić coby sb i bb nie opłacało się dopłacać z jakimś 49 i na flopie złapać K44 dajmy na to, no ale dobrze że Grzechu nie wytrzymał i chciał dużą kradzież popełnić..)
Pomógł: 3 razy Dołączył: 09 Kwi 2009 Posty: 906 Skąd: Tokio (Japonia)
Wysłany: Sob Gru 17, 2011 22:01
A to do Wicia było a w międzyczasie napisałeś - a co - Dama była? No ja w sumie calnąłem żebyś ty calnął i po flopie all-in ale mogłem się przeliczyć widzę...
A to o drugich asach piszesz Choć żeby było śmieszniej tam tez bym wam asy połamał stritem z flopa No ale nie planowałem gry z 57 i nawet nie limpowałem.
Powodzenia jutro w SM
_________________ "Diabli mi zrobili żart
Joba mam na punkcie kart"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum