Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Nie Gru 23, 2007 08:56 20 postów = informacje o freerollach
By zachęcić wszystkich do aktywnego uczestnictwa powołaliśmy nową grupę: Pretendenci
Jej głównym przywilejem jest możliwość wejścia do forum na którym codziennie są podawane informacje i hasła do najlepszych freerolli.
+ Dostęp do naszych pokerowych blogów
+ Możliwość zgłaszania swoich rozdań do działu analiz
Członkostwo w grupie jest automatyczne dla wszystkich osób które napiszą w miesiącu 20 postów.
Członkostwo nie jest dożywotnie - osoby nieaktywne, zostaną z grupy w kolejnym miesiącu usunięte.
Dodatkowym plusem powołania takiej grupy jest to, iż hasła do freerolli będą bezpieczne i żaden obcokrajowiec lub robot sieciowy nie będzie miał do nich dostępu
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Witam.
Jestem nowym użytkownikiem generalnie i widzę że tutaj panują jakieś porządne zasady. Kto się udziela ten gra i wygrywa. Podoba mi się taka organizacja.
Pozdro 4all
Podoba mi się ten pomysł. Jasne i egzekwowane zasady to podstawa sprawiedliwości jakby stwierdziła pozytywistyczna szkoła prawnicza. Podoba mi się to forum i myślę, że zagoszczę tutaj na długo. Pozdrawiam
No takimi sposobami można bardzo szybko znaleźć ludzi co będą na pewno zainteresowani takimi promocjami jak wasze. Widać że forum posiada sprawiedliwego i uczciwego admina oraz dobrze zorganizowaną grupę moderatorów. Oby tak dalej.
ja także uważam że to jest dobry pomysł ponieważ niektórzy czekają na gotowe a nawet im się nie chce napisać kilka postów na forum bravo dla tych co to wymyślili?!;)
ja także uważam że to jest dobry pomysł ponieważ niektórzy czekają na gotowe a nawet im się nie chce napisać kilka postów na forum bravo dla tych co to wymyślili?!;)
Zgadzam się ale wiećej ludu musi podawać tam turnieje.
Chciałem się przywitać, gdyż jest to mój pierwszy post na tym forum.
Co do systemu nagradzania, to jak narazie mi się podoba
Pozdrawiam
W temacie Mój pokerowy mini blog jest miejsce, gdzie możesz się przedstawić i napisać parę słów o sobie. Stworzony jest tam blog pt. "O NAS" autorstwa radost21.
Wstęp do darmowych turnieji podoba mi się. Tylko na pisanie postów jest mało czasu . Poza
tym bezwartościowe się nie liczą, przynajmniej takie są zasady, a jak wiedzę nie wszyscy je egzekwują a wstęp do turniejów mają. Pozostawiam to bez komentarza. Co do powyższych odpowiedzi to zgadzam się to forum jest najlepsze. Najwięcej informacji i darmowych wstępów na turnieje. Pozdrawiam cało ekipe.
woo dobrze ze mialem teraz chwilke czasu na przegladniecie forum bo tak to caly czas tylko w cd pokerze siedzialem moze na zalozenie wlasnego minibloga nie bedzie mi starczalo czasu ale skomentowac inne zawsze mozna a kto wie moze z czasem i powstanie a co do tego pomyslu to uwazam za sluszny napewno nie jednego forumowicza zacheci do pisania postow pozdro
chociaz na codzien niejestem za wylewny i zadko sie udzielam to pomysl uwazam za dobry, to pozwoli weliminowac tzw. dzieci neostrady ktore potrafia tylko brac...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum